Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Δελτίο τύπου για την Πρεμιέρα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

LOST:6x01/02 - LAX

To αποτέλεσμα της πυροδότησης από την Juliet, της βόμβας υδρογόνου αποκαλύπτεται, στην πρεμιέρα της σεζόν στο Lost του ABC.

Αποδέκτης του βραβείου Peabody και βραβευμένο με Emmy το 2005 και Χρυσή Σφαίρα το 2006 για καλύτερη δραματική σειρά, το Lost επιστρέφει για την τελευταία του σεζόν δράσης, μυστηρίου και περιπέτειας - που θα συνεχίσει να βγάζει τα καλύτερα και τα χειρότερα στους ανθρώπους που είναι χαμένοι - στην πρεμιέρα της σεζόν του Lost, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου (9:00 - 11:00 μ.μ. Ε.Τ.) στο ABC.

Η πτήση 815 της Oceanic Air διαλύθηκε στον αέρα και συνετρίβη σε ένα νησί του Ειρηνικού, αφήνοντας 48 επιβάτες ζωντανούς και απομονωμένους σε ένα ερημικό νησί του Νότιου Ειρηνικού. Οι επιζώντες συμπεριλαμβάνουν μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων από διαφορετικούς δρόμους της ζωής - έναω γιατρός, μια φυγά, έναν απατεώνα, έναν Ιρακινό ανακριτή, ένα παντρεμένο ζευγάρι Κορεατών και έναν άνδρα που πριν ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και τώρα έχει ανεξήγητα γιατρευτεί.

Καθώς οι επιζώντες προσπαθούν να επιστρέψουν σπίτι flashbacks (και forwards) φωτίζουν τις προβληματικές ζωές του πριν και μετά την πτώση, όταν το νησί στο οποίο έχουν απομονωθεί, αρχίζει σιγά να αποκαλύπτει την μυστηριώδη φύση του. Πίστη, λογική, πεπρωμένο και ελεύθερη βούληση όλα θα συγκρουστούν καθώς το νησί προσφέρει ευκαιρίες για διαφθορά και εξιλέωση μαζί...αλλά όσον αφορά τον αληθινό του σκοπό; Αυτό παραμένει το μεγαλύτερο μυστήριο όλων.

Με μόνο 18 αυθεντικές ώρες μέχρι το τελευταίο επεισόδιο να προβληθεί, τα βίαια γυρίσματα του νησιού στον χρόνο τελείωσαν από τον Locke, όταν ταξίδεψε εκτός νησιού σε μια απόπειρα να πείσει τους Οceanic 6 να επιστρέψουν. Πίσω στο νησί, η διαμονή των επιζώντων στο Dharmaville της δεκαετίας του 70 τελειώνει όταν η κάλυψή τους διαλύεται και κατηγορούνται για βοήθεια των Others, και ο Sayid τραυματίζεται σοβαρά στη διάρκεια της μάχης.

Επιπλέον ο Ben σκότωσε τον Jacob μετά από αίτημα του Locke. Αλλά αφού το σώμα του Locke βρέθηκε να είναι ακόμα μέσα στον φέρετρο, ποιος ακριβώς - ή τι - είναι ο John Locke; Και αν η Juliet πυροδότησε επιτυχώς την βόμβα υδρογόνου, ήταν ικανή να επανακινήσει τον χρόνο, επιτρέποντας στην πτήση 815 της Oceanic Air να προσγειωθεί ασφαλής στο Los Angeles, ή το νησί καταστράφηκε μαζί με όλους τους κατοίκους του;

Στο επεισόδι της πρεμιέρας του Lost, "LA X" Part 1 & 2, το αποτέλεσμα της πυροδότησης από την Juliet, της βόμβας υδρογόνου αποκαλύπτεται.

Στο Lost πρωταγωνιστούν οι Naveen Andrews ως Sayid, Nestor Carbonell ως Richard Alpert, Emilie de Ravin ως Claire, Michael Emerson ως Ben, Jeff Fahey ως Frank Lapidus, Matthew Fox ως Jack, Jorge Garcia ως Hurley, Josh Holloway ως Sawyer, Daniel Dae Kim ως Jin, Yunjin Kim ως Sun, Ken Leung ως Miles, Evangeline Lilly ως Kate, Terry O'Quinn ως Locke και η Zuleikha Robinson ως Ilana.

Το "LA X" Parts 1 & 2 έχει γραφεί από τους Damon Lindelof και Cartlon Cuse και σκηνοθετήθηκε από τον Jack Bender.



Πηγή:ABC