Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Συνέντευξη της Emilie De Ravin στο MTV

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Σε συνέντευξή της στο MTV, η Emilie De Ravin απάντησε και σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με το Lost και την τελευταία σεζόν που έρχεται.

Σχετικά με το Lost, δεν ήσουν καθόλου στην πέμπτη σεζόν. Ήταν δύσκολο να μπεις πάλι στον χαρακτήρα της Claire, ή ήταν σαν να ανεβαίνεις σε ποδήλατο;

Την έπαιζα για τέσσερα χρόνια, έτσι ήταν σα να ανεβαίνεις σε ποδήλατο. Μ' αρέσει αυτή η αναλογία. Αλλά όταν επιστρέφω στο νησί, έρχομαι πίσω με έναν απρόσμενο τρόπο και υπάρχει μια εντελώς άλλη Claire για να εξερευνήσω και να παίξω, το οποίο ήταν τόσο διασκεδαστικό, αλλά επίσης την παίζω και όπως ήταν, μέσω των flashback.

Τι εννοείς με τo "μια εντελώς άλλη Claire";

Χωρίς να δολοφονηθώ στον ύπνο μου επειδή αποκαλύπτω μυστικά της σειράς, είναι μια διαφορετική Claire, μια διαφορετική πλευρά της, κάτι που δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έπαιζα. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω.

Παρακολούθησες την πέμπτη σεζόν όταν έλειπες;

Έκανα μια συνειδητή επιλογή να μην παρακολουθήσω την πέμπτη σεζόν γιατί η Claire δεν ήταν εκεί, έτσι νόμιζα πως ήταν ενδιαφέρον να μην είμαι σε πολύ επαφή με αυτά που συνέβεναν στους υπόλοιπους χαρακτήρες. Αυτό έδωσε άλλη πλευρά στο μυστήριο γι εμένα, αλλά υπάρχει αρκετό καταραμμένο μυστήριο, έτσι; Ακόμα περισσότερο!

Υπάρχει κάποιο μυστήριο που θα ήθελες ως θεατής να απαντηθεί στο τέλος;

Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το μωρό της Claire, τον Aaron, ήταν ένα μεγάλο κλειδί στο γιατί ήμασταν όλοι εκεί και στο τι πρόκειται να συμβεί και ότι θα μπορούσε να είναι το στοιχείο που θα μας άφηνε να το ξέρουμε αυτό. Όσο για τώρα, δεν ξέρω, αλλά υπάρχει κάτι ενδιαφέρον που συμβαίνει εκεί. Θέλω να ξέρω!


Πηγή:MTV