Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Πληροφορίες και Artwork για τα DVD της 6ης σεζόν

Δείτε στην συνέχεια το Artwork των dvd και blu-ray της 6ης σεζόν, καθώς και ολόκληρης της συλλογής Lost, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Αυγούστου σε Αμερική. Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι θα περιέχουν. Για μεγαλύτερες εκδόσεις των φωτογραφιών μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές.




Διαβάστε Περισσότερα

The Complete Season 6
* Όλα τα επεισόδια της 6ης σεζόν
* Bloopers και Κομμένες σκηνές
* Σχολιασμός σε 4 επεισόδια (LA X, Dr. Linus, Ab Aeterno, Accross the Sea)
* To τέλος: Φτιάχνοντας της τελευταία σεζόν. Ακολουθήστε την ομάδα του lost μαζί με άλλους παραγωγούς από μερικές από τις μακροβιότερες σειρές στην τηλεόραση, καθώς εξετάζουν τις προκλησεις του να τελειώσεις μια σειρά ορόσημο.
* Το ταξίδι ενώς ήρωα. Τι κάνει κάποιον ήρωα; Ποιοί επιζώντες της πτήσης 815 της Oceanic είναι πραγματικοί ήρωες; αυτές οι ερωτήσεις και άλλες, ερευνούνται.
* See you in Another Life, Brotha. Ξεκλειδώνει τα μυστήρια των flashsideways αυτής της σεζόν.
* Lost on Location. Βίντεο πίσω από τις κάμερες, ιστορίες από το σετ, συμπεριλαμβανομεένου και νέων συνεντεύξεων με το κάστ και τα μέλη του συνεργείου.
* Επιπλέον: Αποκλειστικά στα DVD και Blu-ray. Οδηγηθείτε βαθύτερα στον κόσμο του Lost με ένα πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο στην ιστορία του νησιού, από τους επικεφαλείς παραγωγούς Damon Lindelof και Carlton Cuse.

Collection
* Όλα τα επεισόδια των σεζόν 1-6
* Πάνω από 30 ώρες μπόνους υλικό (από προηγούμενες σεζόν και νέο υλικό για την 6η)
* Μια μοναδική σειρά βίντεο που οδηγεί τους θεατές σε μια πολύ προσωπική ξενάγηση στο Oahu όπου δημιουργήθηκε η σειρά, με το κάστ και το συνεργείο.
* Ερευνά το παγκόσμιο φαινόμενο Lost, με μπόνους παρουσιάσεις διάφορων event, από το κάστ και το συνεργείο της σειράς, μέχρι το διάσημο ComicCon του San Diego, διεθνείς συνεντεύξεις, τοπικά event και πάρτυ των φανς, πραγμάτων που βοήθησαν να γίνει η σειρά αγαπημένη παγκοσμίως.
* Μια κοντινότερη ματιά σε κάποια από τα αντικείμενα της σειράς, με το κάστ τους συγγραφείς και τους παραγωγούς, να ερευνούν τη σημασία τους, την ιστορία τους και το συναισθηματικό δεσμό τους με τους χαρακτήρες.
* Μια χιουμοριστική αλλά ταυτόχρονα συναισθηματική ματιά σε κάθε ένα από τους χαρακτήρες που πέθαναν στη σειρά.
* 16 αστεία βίντεο "Lost Slapdown" με φίλους της σειράς που ανταμώνουν τους Damon Lindelof και Carlton Cuse για να τους ρωτήσουν ερωτήσεις σχετικές με την τελευταία σεζόν. Ανάμεσα τους τα Muppets τα μέλη του καστ Nestor Carbonell, Michael Emerson και Rebecca Mader, και άλλοι πολλοί.

Το συναρπαστικό συλλεκτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσης: Μια σπέσιαλ συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού "Senet" όπως το είδαμε στην 6η σεζόν, ένα χειροποίητο αντίγραφο του νησιού του Lost, ένα αποκλειστικό οδηγό για τα επεισόδια, ένα συλλεκτικό Ankh και ένα μπρελόκ φακό black light.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Eπίλογος με Hurley και Ben στα DVD

O Μichael Emerson αποκάλυψε μια φοβερή έκπληξη για όποιον θαυμαστή του Lost σχεδιάζει να αγοράσει την ολοκληρωμένη σειρά DVD του Lost. Θα υπάρχει περισσότερο Lost. Υπάρχει περισσότερη ιστορία και θα τη δούμε.

"Γι αυτούς τους ανθρώπους που θέλους να αγοράσουν την ολοκληρωμένη σειρά DVD του Lost υπάρχει ένα bonus" είπε ο Michael στον Kevin Pereira του Attack of the Show. "Το οποίο είναι, εμ θα μπορούσατε να το πείτε έναν επίλογο. Μια χαμένη σκηνή. Είναι αρκετή, είναι 12 ή 14 λεπτά που ανοίγουν ένα παράθυρο στο άγνωστο διάστημα ανάμεσα στη στιγμή που ο Hurley έγινε αρχηγός και στο τέλος της σειράς."

O Michael λέει πως αυτή η έξτρα σκηνή δεν προέρχεται από τα προηγούμενα . "Υπάρχει μόνη της. Αν και είναι μια πλούσια περίοδος στη μυθολογία της σειράς που δεν είχε ποτέ εξερευνηθεί, επομένως ποιος ξέρει τι θα έρθει από αυτό."

Επίσης ανακαλύπτουμε τι συνέβη στον Walt στο DVD. Υπάρχει περίπτωση στην διάρκεια των περιπετειών των Hurley και Ben στο νησί, να πέσουν στον Walt κάποια χρόνια μετά στο μέλλον, όταν θα είναι 18 και θα φαίνεται όπως ακριβώς ο Malcolm David Kelley φαίνεται τώρα.

Πηγή:E!Online

Οι σκέψεις του Lindelof για το φινάλε

Αν και οι δημιουργοί του Lost, Damon Lindelof και Carlton Cuse δεν θα παραχωρούσαν περαιτέρω απαντήσεις για το τέλος της σειράς, οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής Geek Time κατάφεραν και ηχογράφησαν τις τελικές σκέψεις του Damon Lindelof για το φινάλε του Lost.


Διαβάστε τη συνέχεια

" Όλοι εμείς που φτιάξαμε τη σειρά, πραγματικά ελπίζουμε να μην αισθάνεστε ότι ήταν σπατάλη του χρόνου σας. Ελπίζουμε ότι περάσατε ολόκληρη τη νύχτα όχι μόνο σκεφτόμενοι το φινάλε στο επίπεδο της ιστορίας, αλλά και ότι ήσασταν συναισθηματικά επηρρεασμένοι από αυτό.

Υπάρχουν δυο συναισθήματα που αισθάνεσσαι όταν παρακολουθείς το τέλος μιας τηλεοπτικής σειράς. Το πρώτο είναι το συναίσθημα ότι μόλις έχει καταλάβει ότι η σειρά έχει τελειώσει και το δεύτερο είναι ποια είναι η ανταπόκρισή σου στο τι πραγματικά συμβαίνει στην οθόνη.

Αυτό που μου άρεσε στο φινάλε του Soprano ήταν ότι άλλαξε την εμπειρία γιατί όταν ο Chase κόβεται και μαυρίζει η οθόνη, ξαφινά το συναίσθημα "η σειρά τελείωσε" αντικαταστάθηκε από το "χάλασε η τηλεόραση;" - με κάποιο τρόπο άλλαξε την συζήτηση γι αυτό.

Εμείς, προσπαθησαμε να γράψουμε τις τελευταίες δυόμιση ώρες της σειράς έτσι ώστε τα δυο αυτά συναισθήματα να τα αισθανθείτε σα να ήταν το ίδιο πράγμα. Έτσι το να αισθάνεστε ότι λέτε αντίο στη σειρά - αφού η σειρά τελειώνει - είναι στην πραγματικότητα τέλεια παραλληλισμένο με το τι σας δείχνουμε στην οθόνη.

Αν είχατε μια εμπειρία σαν και αυτή, τότε εκπληρώσαμε την αποστολή μας.

Αν όχι, τότε τα κάναμε θάλασσα και ζητώ συγγνώμη.


Πηγή:Screenrant

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Οι Damon και Carlton μιλάνε για το φινάλε

Βίντεο από το Jimmy Kimmel: Aloha to Lost

Δείτε στη συνέχεια απόσπάσματα από την εκπομπή του Jimmy Kimmel που προβλήθηκε μετά το φινάλε της σειράς και ήταν αφιερομένη σε αυτό.


Δείτε τα υπόλοιπα















Promo φωτογραφίες από το φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δείτε τις φωτογραφίες



































Πηγή: DarkUFO via ABC