Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Find 815 - Day 29 (Chapter 5)

Το 5ο και τελευταιο κεφάλαιο του παιχνιδιού αρχίζει σήμερα με το καθιερωμένο πλέον activity. Όπως πάντα έτσι και σήμερα αρχίζει με ένα βιντεάκι επανάληψη από τα προηγούμενα κεφάλαια, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:


Στη συνέχεια το activity αρχίζει με ένα βιντεάκι στο οποίο ο Sam προσπαθεί να πείσει τον καπετάνιο του Christiane I να ακολουθήσει τις συντεταγμένες που πήρε μέσω των e-mail Αφού τον πείθει, το καράβι βρίσκετε στα χέρια του Sam. Προορισμός φυσικά οι συντεταγμένες. Το βιντεάκι μπορείτε να το δείτε εδώ:


Κάπου εδώ ξεκινά και το παιχνίδι. Στόχος είναι να οδηγήσετε το Christiane I μέσα από τους ύφαλους, στις συντεταγμένες, χρησιμοποιώντας το ραντάρ του καραβιού. Δυσκολούτσικο παιχνιδάκι αφού μου πήρε 5-6 προσπάθειες μέχρι να τα καταφέρω.


Αν συγκρουστείτε σε κάποιον ύφαλο παίζει αυτό το βίντεο:


Αν τα καταφέρετε τότε παίζει ένα άλλο βιντεάκι το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:


Σε αυτό ο καπετάνιος με τον Talbot φτάνουν στη γέφυρα και ο καπετάνιος λέει στον Sam ότι ο Talbot ξέρει ότι αλλάξανε πορεία. Ο Talbot λέει στον Sam ότι οι συντεταγμένες που έχει δεν είναι τίποτα, παρά μια από τις πιθανές τοποθεσίες του Black Rock ανάμεσα σε πολλές άλλες. Την στιγμή που ετοιμάζονται να αλλάξουν πορεία, κάτι εμφανίζεται στο ραντάρ και ο καπετάνιος λέει "Κύριε Talbot, νομίζω βρήκαμε το Black Rock".