Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Find 815 - Day 31 (Clue Hunt 5)

Η τελευταία μέρα του παιχνιδιού έχει φτάσει. Το παιχνίδι συνεχίζεται με το clue hunt του 5ου κεφαλαίου. Ο O Sam βγαίνει στο κατάστρωμα όπου ακούει φωνές. Κοιτάζει στην θάλασσα και βλέπει την Sonya να εμφανίζεται, η οποία του λέει "LOVE YOU MADLY".


Στη συνέχεια εξαφανίζεται και έρχεται ο καπετάνιος που ακούγοντας τον Sam να φωνάζει το όνομα της Sonya του λέει ότι είναι παιχνίδι του ανέμου. Το βιντεάκι μπορείτε να το δείτε εδώ:

Στη συνέχεια αρχίζει το Clue Hunt το οποίο διαδραματίζεται στο κατάστρωμα του καραβιού.

Clue Hunt 5

Σεζόν 1: Τάβλι



Σεζόν 2: Άγαλμα με 4 δάκτυλα



Σεζόν 3: Λάμπα Jacob


Σεζόν 4: Ξύλινο κουτί

Το παιχνιδάκι
Το σημερινό παιχνίδι είναι αρκετά εύκολο. Στόχος να οδηγήσεις το Cristiane I μέσα από την καταιγίδα χωρίς να προκαλέσεις αρκετές ζημιές στο καράβι. Αφού το κάνεις αυτό παίρνεις τη λέξη Southfields που την χρησιμοποιείς για να ξεκλιδώσεις το στοιχείο της 4ης σεζόν που είναι μια κοντινότερη εικόνα του κουτιού, στο οποίο γράφει "Property of Queens Collage dept. of Physics".


Video Diary 5
Στο τελευταίο video diary, ο Sam λέει πώς οδήγησε το πλοίο στις συντεταγμένες και πώς βρήκαν το Black Rock. Λέει ότι ανυπομονεί να κατεβούν να δούν τι βρήκαν, αλλά ο άσχημος καιρός δεν τους το επιτρέπει. Τέλος αναφέρεται στο πώς γνώρισε την Sonya. Το βιντεάκι μπορείτε να το δείτε εδώ:


Όπως σε όλα τα video diaries έτσι και σε αυτό υπάρχουν κρυμμένα στοιχεία. Κατα τη διάρκεια του βίντεο εμφανίζονται τμήματα ενώς προσώπου που άμα τα ενώσεις είναι ο Talbot.


Επίσης αν ακούσει κάποιος τον ήχο ανάποδα ακούει κάτι σαν ""Two...Investigate...after about half an hour .. wanna be..... Dar..." (Dharma??) . Τέλος κατα την διάρκεια του βίντεο ακούγεται και κάτι σαν εκπομπή ραδιοφώνου στο πίσω μέρος. Ίσως η αναγγελία του ότι βρέθηκε το αεροπλάνο; Θα δούμε... σε 10 ώρες η συνέχεια και το τέλος του παιχνιδιού, με το τελευταίο activity.