Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Η ερώτηση της εβδομάδας

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι ποιος νομίζετε πως είναι ο Economist. Ο μυστηριώδης εργοδότης της Elsa που ενδιαφέρεται τόσο πολύ να μάθει για τον Ben. Οι υποψήφιοι είναι πολλοί. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τους βάλουμε όλους σαν επιλογές και έτσι καταλήξαμε στους ακόλουθους:

Πρώτος στην λίστα ο Alvar Hanso. Ιδρυτής του Hanso Foundation, απόγονος του Magnus Hanso καπετάνιου του Black Rock και ενεργό μέλος της πρωτοβουλίας Dharma. Έχει δυνατούς δεσμούς με το νησί και σίγουρα αποτελεί έναν από τους υποψήφιους για να είναι ο Economist.

Δεύτερος στη λίστα ο Matthew Abaddon. Ίσως το πιο μυστηριώδης πρόσωπο από τους νεοεμφανιζόμενους στη σειρά και ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την αποστολή των 4 στο νησί. Σίγουρα ένας από τους βασικούς υποψήφιους αν αναλογιστεί κανείς την εμμονή του να μάθει αν υπάρχουν και άλλοι επιζώντες εκτός από τους Oceanic 6.

Ο επόμενος υποψήφιος είναι ένα πρόσωπο με αρκετή δύναμη και χρήμα. Ο Charles Widmore, πατέρας της Penny φαίνεται να έχει λόγο να ψάχνει το νησί και τον Ben. Η διασύνδεση των εταιριών του με το Hanso Foundation, τις Paik Industries αλλά και το ότι το μυστηριώδες Maxwell Group είναι θυγατρική των εταιριών του σίγουρα τον κάνουν τον ιδανικό υποψήφιο.

Επόμενος στην λίστα είναι ο Jacob. Ο Jacob στη λίστα; Πώς γίνεται αυτό; Παρόλο που μόνο ο Jacob μπορεί να δίνει λίστες, υπάρχουν λόγοι που τον έχουμε σαν υποψήφιο. Βασικότερος λόγος το ότι σύμφωνα με την Elsa δεν αρέσει η τεχνολογία στον Economist. Τρελή επιλογή αλλά όχι αδύνατη.


Minkowski. Προς το παρόν δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν παρά μόνο ότι φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που συντονίζει την αποστολή των 4 από το καράβι. Και ακριβώς επειδή δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν, δεν θα μπορούσε να λείψει από την λίστα.

Τέλος υπάρχουν φυσικά και οι εναλλακτικές επιλογές ενός νέου χαρακτήρα που δεν έχουμε ακόμα δει, και φυσικά κάποιου χαρακτήρα που έχουμε ήδη δει. Αν επιλέξετε κάποιο άλλο πρόσωπο θα χαρούμε να κάνετε ένα σχόλιο και να μας πείτε ποιός νομίζετε πως είναι και γιατί.