Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Εμπιστεύεστε τον Locke σαν αρχηγό;

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλη από τον αν εμπιστεύεστε ακόμα τον Locke σαν αρχηγό. Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο αλλά και τα όσα μέχρι τώρα είδαμε στην 4η σεζόν, νομίζω πως ο Locke πήρε την κάτω βόλτα. Δίνει συνεχώς την εντύπωση πως τα έχει χαμένα και δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση. Έφτασε στο σημείο μέχρι και η Claire να τον αμφισβητήσει για τους χειρισμούς του στο θέμα του Miles.


Ταυτόχρονα ο Ben ασκεί πλήρη έλεγχο σε αυτόν και προβλέπω πως η συμφωνία που έκλεισε μαζί του, θα είναι η αρχή του τέλους του Locke σαν αρχηγού, αφού θα προκαλέσει την "επανάσταση" των υπολοίπων και ειδικότερα του Sawyer. Πολύ φοβάμαι πως ο Locke στο τέλος θα καταλήξει να είναι ανεπιθύμητος από όλους. Ελπίζω σύντομα να διαψευστώ αφού ο Locke που αγαπήσαμε στις προηγούμενες σεζόν λείπει αφάνταστα από τη νέα σεζόν... Περιμένω την άποψη και τα δικά σας σχόλια.


2 σχόλια:

dark lady είπε...

Συμφωνώ απόλυτα για τον Locke. Η συμπεριφορά του ήδη από τον 3ο κύκλο ήταν διαφορετική, αλλά στον 4ο κύκλο έχει παραγίνει, λες και είναι άλλος άνθρωπος.

xifomaxos είπε...

O John ποτέ δεν έκανε γι αρχηγός. Δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι πάντα θα είναι δεύτερος. Αν το καταλάβει ποτέ θα αντικαταστήσει επάξια τον Τom