Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

Ο Carlton Cuse μιλάει για την 5η σεζόν και το νέο ARG

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο συγγραφέας του Lost Carlton Cuse έλαβε μέρος σε μια εκπομπή στην τηλεόραση στη Κίνα και συζήτησε για την σειρά. Ακολουθεί μια περίληψη των βασικών σημείων που περιλαμβάνει και κάποια spoilers από την 5η σεζόν, αλλά και επιβεβαίωση για το νέο παιχνίδι και την Octagon Global Recruiting.

Διαβάστε τα spoilers

1) Jack vs Locke (Science vs Faith) - Ένα από τα βασικά θέματα της σειράς. Στην 5η σεζόν ο Jack θα γίνει περισσότερο "Man of Faith" και ο Locke περισσότερο "Man of Science". O Locke πιστεύει πως το πεπρωμένο του είναι δεμένο με το νησί. Αυτή είναι μια γραμμή της ιστορίας που θα ερευνήσουμε στις επόμενες σεζόν.

2) Θα μάθουμε τι συνέβη στον Locke και στους Others. Επίσης ποιο είναι τώρα το πεπρωμένο του Locke αφού είναι πλέον "επικεφαλής" του νησιού; Έχει εκπληρώσει το καθήκον του προς το νησί και πιστεύει πως θα οδηγηθεί στον διαφωτισμό. Τελικά θα δει αν έχει δίκιο ή όχι.

3) Η ιστορία του Locke δεν τελείωσε. Υπάρχει κάποιος διάσημος με το όνομα Ιησούς Χριστός ο οποίος αναστήθηκε.

4) Ξέρουν είδη ποιο μονοπάτι ακολουθούν και ο κόσμος κάνει λάθη στις θεωρίες, γιατί δεν υπάρχει απλή απάντηση και γιατί δεν έχουν αρκετές πληροφορίες.

5) Ο Sawyer είναι ο αγαπημένος του: Όμορφος, γοητευτικός και επικίνδυνος. Όλα όσα θα ήθελε να είναι.

6) Ένα νέο για τους Katers και Jaters: H Kate θα καταλήξει τελικά με έναν από τους δύο.

7) Το νέο ARG του Lost αρχίζει στο Comic-Con. Δηλώνετε συμμετοχή για να γίνετε μέλος της Dharma Initiative. Ανάλογα με το πώς θα πάτε σε ένα test μπορεί να γίνεται φυσικοί, χημικοί ακόμα και εργάτες.

8) Η παραγωγή αρχίσει τον Αύγουστο και η 5η σεζόν θα αρχίσει τον Ιανουάριο του 2009 και θα τελειώσει τον Μάιο του 2009.

9) Μίλησε για την πειρατεία, το κατέβασμα από το internet και για κάποια πράγματα για το γράψιμο.

10) Το να είσαι παραγωγός επηρεάζει το γράψιμο σου; Όχι, πρώτα γράφουμε χωρίς να είμαστε παραγωγοί, και μετά φοράμε το "καπέλο" του παραγωγού. Και εξηγεί πως αυτός είναι ο λόγος που πήραν επιπλέον ώρα για το φινάλε της 4ης σεζόν. Δεν ήθελαν να λογοκρίνουν τους εαυτούς τους, σαν παραγωγούς.

11) Συζήτησε την πικετοφορία κατά τη διάρκεια της απεργίας των σεναριογράφων και γιατί αυτή έγινε.


Πηγή: The-Odi