Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Συνέντευξη της Elizabeth Mitchell στο περιοδικό Cult Times

Πρόσφατα η Elizabeth Mitchell που υποδίεται την Juliet, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Cult Times. Απολαύστε την λοιπόν σε μια συνέντευξη στην οποία μιλά για την μέχρι τώρα εμπειρία της στο Lost και το τι πιστεύει πως επιφυλάσσει το μέλλον της Juliet.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Elizabeth Mitchell εμφανίστηκε στη σκηνή του Lost την τρίτη σεζόν, τη στιγμή που η σειρά εξελίχθηκε από ένα τεράστιο hit σε ένα κοινωνικό φαινόμενο. Και ήταν μια εμπειρία όμοια με καμία άλλη της καριέρας της. "Ναι ήταν ένα φαινόμενο", λέει η ηθοποιός που υποδύεται στη σειρά την μυστηριώδη ειδικό γονιμότητας Juliet Burke. "Και στο ER μπήκα μετά που έγινε φαινόμενο. Το Lost είναι προφανώς κάτι εντελώς διαφορετικό. Και αυτό δεν ήταν απαραίτητα αποθαρρυντικό. Ο ενθουσιασμός υπήρχε ήδη εκεί. Οτιδήποτε άλλο κάνω, ξεκινάω μια σειρά αναμένοντας πως πιθανότατα δεν θα προχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση γνώριζα πως θα προχωρούσε. Έτσι αν μη τι άλλο άσκησε πίεση σε μένα ώστε να προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων."

Η Mitchell θυμάται πως οι παραγωγοί της έδωσαν κάποια στοιχεία για κάποια πράγματα σχετικά με την Juliet αλλά όχι όλα. Για την ακρίβεια τα περισσότερα από αυτά που της είπαν, βασίζονταν στις εξελίξεις για τα πρώτα της 6 με 10 επεισόδια. "Στην οντισιόν, μου είπαν πως είναι φυσικός ηγέτης, και πως δεν την ήθελαν να είναι και πολύ στο προσκήνιο," μας λέει. "Ήθέλαν από εμάς να βρούμε τη δική μας φωνή για αυτήν. Σκέφτηκα, 'αυτό είναι καλό. Αυτό ήταν που θα έκανα έτσι κι αλλιώς'. Έτσι είχε πλάκα. Ήταν μια ευχάριστη οντισιόν. Ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες που νομίζω πως είχα ποτέ για ένα χαρακτήρα."

Οι στροφές που κάνει η Juliet- Είναι μια Other που περιφρονεί τους υπόλοιπους Others; Τι συμβαίνει με αυτήν και τον Ben (Michael Emerson); Ή αυτήν και τον Jack (Matthew Fox) για παράδειγμα; - είναι συναρπαστικές για την Mitchell. Εντούτοις προσθέτει πως δεν την είχαν συγκλονίσει εντελώς. "Οι εξελίξεις που έγιναν, νομίζω ήταν, πολύ πολύπλοκες, ζουμερές και καλές, αλλά δεν ήταν έκπληξη γιατί γνώριζα πως ήταν πολύπλοκη", λέει η Mitchell. "Γνώριζα από την αρχή πως ήταν σίγουροι για το που θα πήγαινε ο χαρακτήρας, αλλά σίγουρα δεν ήθελαν να το γνωρίζει κανένας. Νομίζω πως παίξαμε στις ‘αποχρώσεις του γκρίζου’ με αυτήν και αυτό ήταν πολύ καλό. Νομίζω πως όλοι μαζί αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό."

"Είναι μοναδική εμπειρία να δουλεύεις στο Lost", συνεχίζει. "Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά καλοί. Είναι ικανοί να πάρουν οτιδήποτε τους δώσεις και να δουλέψουν με αυτό και είμαι πολύ εντυπωσιασμένη με αυτό. Αλλά είναι όπως και στη ζωή, με την Juliet. Δεν γνωρίζω το τέλος. Ξέρω για το που πάω. Ξέρω ποιος είναι ο σκοπός μου. Αλλά δεν έχω γνώση για το πως θα τελειώσουν τα πράγματα. Πάντα υπέθετα πως θα πεθάνω για τον ένα ή τον άλλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα συμβεί αυτό."

Και τι έπιασε την Mitchell εξ απροόπτου όταν μπήκε στο ρόλο της Juliet; "Γνώριζα πως ήταν πολύ καλή, αλλά δεν γνώριζα πως είχε τόση κατανόηση", απαντά η ηθοποιός. "Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη."

Source: Darkufo, Cult Times