Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Ο Malcolm David Kelly στα βραβεία Saturn

Ο Malcolm David Kelly που υποδύεται τον Walt, βρέθηκε στα βραβεία Saturn, όπου μίλησε για τo ποιοι πρέπει να επιστρέψουν στο νησί και τις πιθανότητες επιστροφής του στο Lost. Διαβάστε τι είπε στο E!Online στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα από τα πολλά καυτά ερωτήματα που προέκυψαν από το φινάλε του Lost είναι το σε ποιους αναφερόταν ο Ben όταν έλεγε πως όλοι πρέπει να γυρίσουν στο νησί. Ποιοι ακριβώς είναι οι "όλοι";

Το "όλοι" περιλαμβάνει την Ji-Yean που η σύλληψη της έγινε στο νησί αλλά ποτέ δεν ανάπνευσε τον αέρα του; Περιλαμβάνει τον Frank, τον πιλότο του ελικοπτέρου; Και ίσως το πιο ενδιαφέρον, περιλαμβάνει τον Walt, ο οποίος έφυγε νωρίς και του οποίου ο πατέρας έχει πληρώσει ήδη το τίμημα;

Δεν μπορώ να σας πως ακόμα αν η δήλωση του Ben περιελάμβανε και τα μωρά, αλλά μπορώ να σας πω πως ο Malcolm David Kelley σκέφτεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Walt.

Όταν ρωτήθηκε στα 34 ετήσια βραβεία Saturn αν νομίζει πως ο Walt πρέπει να επιστρέψει στο νησί μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας, ο Malcolm είπε "Ναι, νομίζω πως πρέπει να πάω πίσω στο νησί για να ζήσω ακόμα λίγα προβλήματα εκεί. Νομίζω πως αυτό θα ήταν φοβερό". Συμφωνώ!

Έχει μιλήσει με τους συγγραφείς για συμμετοχή γκεστ ή ακόμα και να γίνει βασικός στις τελευταίες 2 σεζόν του Lost; Ο Malcolm λέει: "Δεν μου έχουν πει τίποτα μέχρι τώρα αλλά όταν και αν μου πουν, θα πάω στη Χαβάη και θα αρχίσω τη δουλειά".

Στο μεταξύ, μέχρι την επιστροφή του Lost, κάντε υπομονή για να δείτε τον Malcolm στη νέα του ταινία για την οποία είναι πολύ ενθουσιασμένος. Μας λέει "Μόλις τελείωσα μια ταινία στη Β.Καρολίνα, που ονομάζεται Mississippi Damned. Θα βγει κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο και είναι ένα δράμα που λαμβάνει χώρο στις δεκαετίες του 80 και 90. Είναι πολύ καλή ταινία. Με πολύ νόημα". Δεν μπορώ να περιμένω!

Πηγή: E!Online