Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Φεστιβάλ τηλεόρασης Monte Carlo

UPDATE: Προστέθηκε συνέντευξη του Naveen Andrews.
Θυμάστε την επίσκεψη του Sayid στον Hurley στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν; Όλοι προσπαθούσαμε να καταλάβουμε που θα πάρει ο Sayid τον Hurley... Όχι για πολύ όμως. Η απάντηση είναι εδώ. Ο Naveen Andrews και ο Jorge Garcia απλά πήγαν στο φεστιβάλ τηλεόρασης του Monte Carlo... Ακολουθεί μια συνέντευξη του Jorge Garcia και φωτογραφίες από το φεστιβάλ.

Διαβάστε περισσότερα

Το 48ο φεστιβάλ τηλεόρασης του Monte Carlo είναι γεμάτο από αστέρες της μικρής οθόνης έτοιμους να μιλήσουν για τις σειρές τους και ο νεαρός Bryan Reesman στάλθηκε από το WWK για να φέρει πολλά καλούδια.

Θέλω να μάθω τη θεωρία του Jorge Garcia για το φινάλε της 4ης σεζόν του Lost. Τι είναι αυτό που χρειάζεται για να κάνει τον Hurley να επιστρέψει στο νησί και πώς η σειρά άλλαξε τη ζωή του;



Είναι ο Hurley πραγματικά ανισόρροπος ή το νησί παίζει μαζί του;
Ανισόρροπος; Δεν ξέρω. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει με το όλο σκηνικό "Βλέπω νεκρούς ανθρώπους". Υπάρχουν τόσα πολλά στο να παίζεις τον Hurley, και η τρέλα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Πήγα στους directors και τους ρώτησα "Πως έφτασα στο σημείο όπου αποφάσισα πως το να «φυσάω το φαγητό» είναι ο καλύτερος τρόπος να λύσω αυτό το θέμα;" Και αυτό που μου είπαν μόνο ήταν "Λοιπόν, ήσουν σε τρελάδικο". "Ωραία αυτό βοηθάει πολύ". Όμως αποφάσισα να πιστέψω πως αν ο Hurley νιώθει πως έτσι πρέπει να πάει το θέμα, τότε έτσι πάει και το αποδέχομαι.

Πόσο καιρό νομίζεις πως θα πάρει στους Oceanic 6 να πάνε πίσω στο νησί;
Νομίζω πως το μεγαλύτερο τμήμα της 5ης σεζόν θα είναι για αυτό, και ελπίζω πως μπορούμε να το κάνουμε σε μια σεζόν.

Τι θα χρειαστεί για να πειστεί ο Hurley να επιστρέψει στο νησί;
Δεν ξέρω ακόμα. Υπάρχει και αυτό που ο Sayid παίρνει τον Hurley από το ίδρυμα και είμαι περίεργος να δω σε τι περιπέτεια "κολλητών" θα μπουν.

Έχεις κάποια θεωρία για το πως θα τελειώσει η σειρά;
Νιώθω πως θα υπάρξει μάχη για το νησί. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 ανταγωνιστικές δυνάμεις που διεκδικούν το νησί και νιώθω πως θα υπάρξει κάποιου είδους μάχη για αυτό στο τέλος.

Δέχθηκες πιέσεις από το Hollywood να χάσεις βάρος, ή σου λένε πως τους αρέσεις έτσι όπως είσαι και πως αυτός είναι ο χαρακτήρας σου;
Όχι ακόμα. Αλλά δέχθηκα από το κοινό της σειράς, προφανώς επειδή αυτό ήταν ένα μεγάλο ερώτημα. Γιατί δεν χάνει βάρος ο Hurley; Ουάου, απ' όλα τα ερωτήματα που θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει για τη σειρά, γιατί επικεντρώνονται σε αυτό; Κανείς δεν ρωτά γιατί οι γυναίκες δεν έχουν τριχωτές μασχάλες.

Πως η σειρά άλλαξε τη ζωής σου;
Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Όταν κατέβηκα από το αεροπλάνο εδώ, κάποιος με πήρε φωτογραφία καθώς περπατούσα στην παραλαβή αποσκευών, καθώς έπαιρνα τις αποσκευές μου, καθώς έφευγα από το αεροδρόμιο, καθώς έμπαινα στο αμάξι και ακόμα όταν μπήκα μέσα σε αυτό, αυτός έβγαζε φωτογραφίες από το παράθυρο. Αυτό ίσως είναι υπερβολικό. Σε κάθε πόρτα που περνάω; Είναι υπερβολικό. Εισπράττω ότι είναι απαιτητικοί και αν το κοινό δεν ήθέλε αυτού του είδους τα πράγματα, δεν θα υπήρχε δουλειά από αυτό. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος του.



Λοιπόν, αυτό μοιάζει με χριστουγεννιάτικο πρωινό, ειδικά όταν έχεις για χρόνια τώρα στη λίστα για τον Άγιο Βασίλη, μια συνέντευξη από τον Naveen Andrews.

Όπως μπορεί να ξέρετε, ο Naveen ήταν πολύ φειδωλός με τον τύπο τα τελευταία χρόνια. Παρόλ’ αυτά ο άντρας που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε σαν Sayid Jarrah ευγενικά μας πρόσφερε λίγο από τον χρόνο του στο φεστιβάλ του Monte Carlo για να μιλήσουμε για το νησί πάνω στο οποίο ρίχνει ξύλο εδώ και τέσσερις σεζόν.



Τι σκέφτεσαι για το γεγονός πως το σόου έχει ημερομηνία λήξης;
Ανακούφιση. Νομίζω πως ήταν ο μόνος τρόπος να κρατήσουν την ποιότητα ψηλά, την ποιότητα που είχαμε από την πρώτη σεζόν και που ενδεχομένως είχαμε μέχρι και την τέταρτη σεζόν.

Τι θεωρία έχεις για το πώς θα τελειώσει η σειρά;
Ελπίζω πως ότι και να είναι, όλα αυτά τα πράγματα που μας έδειξαν, από τις πολικές αρκούδες μέχρι οτιδήποτε άλλο, να τα βάλουν μαζί σε ένα συνεκτικό σύνολο που να έχει νόημα και να ικανοποιεί τους θεατές.

Πού θα πας σε 2 χρόνια που θα τελειώσει η σειρά;
Όπου υπάρχει καλή δουλειά, είτε σε ταινία είτε σε τηλεόραση. Όπου υπάρχει καλό σενάριο.

Ο Sayid μας έδειξε κάποιες όμορφες κινήσεις πάλης στο φινάλε της σεζόν, όταν πάλευε με τον Keamy. Πάντα είχε αυτές τις ικανότητες ή έκανε προπόνηση;
Υποθέτω πως πάντα μπορούσε να τις κάνει. Αφού προέρχεται από τον στρατό και ήταν μέλος της Δημοκρατικής φρουράς που πιστεύω πως ήταν επίλεκτη δύναμη.

Πώς προετοιμάζεις τον χαρακτήρα που φαίνεται ήσυχος και ήρεμος στην επιφάνεια αλλά έχει μια βαθιά σκοτεινή πλευρά, σαν πρώην βασανιστής;
Σίγουρα υπάρχει κάποια ποσότητα ακαδημαϊκής έρευνας που μπορείς να κάνεις με την ιστορία, κάποιος από το στρατό και η μοίρα τους, η χώρα από την οποία προέρχονται. Όμως στη τηλεόραση ειδικά σε μια σειρά με αυτή τη φύση, πρέπει να είσαι ανοικτός και προετοιμασμένος για οτιδήποτε μπορεί να σου πουν. Αυτό μπορεί ακόμα να σημαίνει και στροφή 180 μοιρών από αυτό που ήταν ο χαρακτήρας σου και αν προετοιμάστηκες έτσι ώστε να μην μπορείς να το αλλάξεις, αυτό δεν είναι καλό έτσι;

Ποιος χαρακτήρας θα ήθελες να ήσουν αν δεν ήσουν ο Sayid;
Πάντα πίστευα πως θα μπορούσε να ήταν ο Locke. Πάντα μου άρεσε αυτός ο χαρακτήρας, αλλά είμαι πολύ... ίσως χρειάζεται να ξυρίσω το κεφάλι μου και να γεράσω λίγο.

Ο Steve Jones, ο πρώην Sex Pistol, σε οδήγησε στην πρώτη ΑΑ συνάντηση σου. Πώς τον γνώρισες;
Τον συνάντησα σε ένα πάρτι στο LA και σοκαρίστηκα που γνώρισα κάποιον που ήταν σε αυτό το συγκρότημα και που δεν ήταν εντελώς μεθυσμένος. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον και με έκανε να σκεφτώ "Αν αυτός το έκανε, τότε ίσως να έχω κάποια πιθανότητα."


Πηγή: E!Online