Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Νέα για την OGR στο Comic-Con

Ο The ODI δημοσίευσε κάποια πιθανά spoiler σχετικά με τα events που μπορεί να διεξαχθούν κατά τη διάρκεια του πάνελ του Lost αλλά και στο περίπτερο της Octagon Global Recruiting στο Comic-Con.

H OGR είναι η ομάδα στρατολόγησης της Dharma Initiative και το Comic-Con θα είναι ο πρώτος χώρος στον οποίο θα στρατολογήσουν φαν για να γίνουν μέλη της Dharma. Πολλοί από εμάς λάβαμε ένα e-mail πριν μια εβδομάδα που περιέγραφε πως θα είναι η διαδικασία στρατολόγησης. Την στρατολόγηση στο Comic-Con θα ακολουθήσει αμέσως μετά η Online στρατολόγηση για αυτούς που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο Comic-Con. Και φυσικά αυτή πιθανότατα θα είναι και η αρχή του The Lost Experience 2 που περιμέναμε όλοι εδώ και καιρό.

Διαβάστε Περισσότερα

Σύμφωνα λοιπόν με την πηγή του The ODI:

1)Στο περίπτερο της OGR θα υπάρχουν κάποιοι ηθοποιοί που θα κάνουν τα μέλη της ORG.

2)Θα βρίσκονται εκεί για να διαφημίσουν και να εγγράψουν τους παρευρισκόμενους στο online παιχνίδι. Οι στρατολογητές θα στέκονται κοντά σε υπολογιστές οι οποίοι θα είναι συνδεδεμένοι με την σελίδα του παιχνιδιού ώστε να βοηθήσουν τον κόσμο να φτιάξουν το προφίλ τους και να τους καθοδηγήσουν μέσω ενός ερωτηματολογίου.

3) Ένα δεύτερο γκρουπ από 3-4 ηθοποιούς που δεν θα είναι οι στρατολογητές θα βρίσκονται στο Comic-Con. Δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση αν θα βρίσκονται στο περίπτερο ή στο πάνελ του Lost.

4) Η ORG θα συμμετέχει και στο πάνελ του Lost. Θα υπάρχουν 4 μέλη της ORG στο πάνελ.

5) Μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα εμφανιστούν μέλη του καστ και το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως φυσικά ο Carlton Cuse και ο Damon Lindelof θα βρίσκονται εκεί.

6) Στο πάνελ τα μέλη της OGR θα δώσουν Live παράσταση για να στρατολογήσουν νέα μέλη

7) Το δεύτερο γκρουπ από ηθοποιούς θα εμφανιστεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της παράστασης για να δώσουν χέρι βοηθείας στα σχέδια της ORG.

Οπότε τότε θα μάθουμε σίγουρα αν πρόκειται για της αρχή του νέου ARG ή ακόμα και κάτι περισσότερο. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 26 του Ιουλίου που είναι προγραμ-ματισμένο το πάνελ του Lost.

Πηγή: The ODI