Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

Τι είπαν Damon και Carlton στο panel του EW Visionaries στο ComicCon

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τις δηλώσεις τους

Όταν ρωτήθηκαν γιατί χρειάστηκαν έξτρα ώρα και τι έκοψαν είπαν:
Carlton: Καθόμασταν στο γραφείο και κοιτάζαμε το τελικό σενάριο και δεν μπορούσαμε να κόψουμε τίποτα έτσι καταλάβαμε πως χρειαζόμασταν 2 ώρες.
Damon: Θέλαμε να πούμε για τους freighters αλλά έπρεπε να το κόψουμε λόγω της απεργίας. Θα έχουμε τα flashback τους την επόμενη σεζόν αλλά με ένα τρόπο που θα είναι διαφορετικός και σίγουρα καλύτερος.



Για το ARG και τα εκτός σόου πράγματα:
Το Lost δεν είναι απλά ένα σόου είναι ένα προϊόν. Γι αυτό χρειάζονται τα extra πράγματα όπως τα ARG ώστε να δώσουμε στους φανατικούς φαν περισσότερα πράγματα για το σόου.

Τα mobisodes δεν απευθύνονται στις μάζες. 12 εκατομμύρια βλέπουν Lost, όχι τα mobisodes.

Κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν αναπάντητα γιατί τους αφαιρείς την λάμψη αν τα εξηγήσεις. Είναι σαν τα midochloreons στο Star Wars

Ήμασταν πολύ λυπημένοι που είδαμε τον Mr.Eko να πεθαίνει αλλά ο Adewale πεθύμησε το σπίτι του και δεν ήθελε να μείνει στη Χαβάη

Γράψαμε το νέο ARG με την hoodlum (Ίδια εταιρία με αυτή που έκανε το find815)

Διαλέξαμε το όνομα του Bentham λόγω του panopticon του (μια φυλακή που σχεδίασε), ανάμεσα στα άλλα



Το όραμα που είχε ο Desmond με την Claire να ανεβαίνει με τον Aaron στο ελικόπτερο και τελικά την Kate να τον παίρνει, δεν είναι αντικρουόμενα μεταξύ τους. Έχουν σχέδιο και παρόλο που μπορεί να μην δούμε την Claire για λίγο καιρό δεν νομίζουν πως το όραμα του Des ήταν λάθος.

Όταν ο Damon ρωτήθηκε για το time travel είπε πως το time travel στη σειρά δεν μπορεί να αλλάξει το μέλλον . Είναι κάτι νέο που δεν είδαμε ξανά στην τηλεόραση

Σε ερώτηση για το πλάνο από εδώ και πέρα ο Damon είπε πως ξέρουν τα ερωτήματα και τις απαντήσεις και είναι έτοιμοι να κάτσουν κάτω και να τελειώσουν την ιστορία.



Πηγή: DocArzt