Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

H παρουσία της OGR στο πάνελ του Lost

Η παρουσία της Octagon Global Recruiting στο πάνελ του Lost στο Comic Con ήταν αρκετά δυναμική. Σε κάποια στιγμή στην αρχή του πάνελ, οι Damon και Carlton ανακοίνωσαν πως ο χορηγός του πάνελ στο Comic Con είναι η Dharma και αφού είπαν για το περίπτερο της, κάλεσαν στο βήμα τον επικεφαλής της επιστράτευσης της OGR, Hans van Εgen.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο κύριος Hans van Egen είπε πως ήρθε στο Comic Con με την ελπίδα να κάνει τα τεστ και να βρει άξιους εθελοντές για την Dharma. Είπε πως τα αποτελέσματα των τεστ ήταν σκέτη αποτυχία, αλλά τελικά κατάφεραν να βρουν 5 υποψήφιους που μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο της επιστράτευσης. Στη συνέχεια αφού έδειξαν ένα βίντεο με κάποιους φαν να κάνουν το test, κάλεσε τους 5 που ξεχώρισαν στην σκηνή και τους είπε πως μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο και να μπουν στα άδυτα του περιπτέρου της Dharma…

Ακολούθως αποχώρησαν και συνεχίστηκε το πάνελ με ερωτήσεις προς τους Carlton και Damon. Όμως αυτή δεν ήταν η τελευταία λέξη από την OGR. Λίγο πριν το τέλος του πάνελ, ένας από τους 5 που επιλέχτηκαν από την Dharma (προφανώς κάποιος ηθοποιός) βγήκε στη σκηνή και άρχισε να φωνάζει στους Damon και Carlton πως θέλουμε απαντήσεις και εσείς δεν έχετε να πείτε τίποτα. Είπε πως έχει τις αποδείξεις σε μια κάμερα που κρατούσε και πως θα τις έδειχνε σε όλους...

Λίγο αργότερα έπαιξε το βιντεάκι... Ο τύπος το όνομα του οποίου είναι Dan Bronsen έβαλε κρυφά την κάμερα στα άδυτα του περιπτέρου της Dharma και βιντεοσκόπησε ένα βίντεο που έλαβαν από τον Dr. Marvin Candle.

Στο βίντεο ο Dr. Marvin Candle απoκαλύπτει για πρώτη φορά το πραγματικό του όνομα που είναι Pierre Cheng. Ο Pierre Cheng λοιπόν μιλά στο κοινό του Comic Con από το παρελθόν και για την ακρίβεια από 30 χρόνια πριν. Λέει πως αυτός και τα άλλα μέλη της Dharma θα σκοτωθούν από το Purge το οποίο είναι ανήμποροι να σταματήσουν. Λέει πως η Dharma πρέπει να ανασυνταχθεί για να συνεχίσει το έργο αυτού και των συναδέρφων του στο νησί που είναι αρκετά σημαντικό.

Αφού τελειώσει το βίντεο ο Hans van Egen επιστρέφει οργισμένος στη σκηνή και λέει πως δεν είναι πλέον χορηγός του πάνελ... Κάπου εκεί τελειώνει και το πάνελ του Lost.