Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Κάστ 5ης σεζόν - spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Ο Ausiello από το EW έχει νέες πληροφορίες για το καστ της 5ης σεζόν:

Τα γυρίσματα του Lost ξεκινάνε σε 12 μέρες, που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Φρέσκια πληροφορία άρχισε να φτάνει!

Πηγές επιβεβαιώνουν πως η ομάδα «Darlton» ψάχνει να εισάγει 2 νέους χαρακτήρες αυτή τη σεζόν και είναι και οι 2 τόσο μυστήριοι όσο και θανάσιμοι. Θα έρθουν σαν τακτικοί με την επιλογή να γίνουν μόνιμοι στην 6η σεζόν.

Πρώτα είναι ο Casear, ένας επικίνδυνος, με φυσική κατάσταση και πολύ έξυπνος άντρας ηλικίας 35 με 45. Παρόλο που οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες, ένα είναι σίγουρο: Είναι τόσο ικανός στο να γοητεύει ανθρώπους όσο και στο να τους σκοτώνει. Έχει επίσης σκοτεινό παρελθόν.

Η άλλη νεοφερμένη είναι η Ilanna, μια ευρωπαία στα τελειώματα των 20 αρχές των 30 χρόνων με μεγάλη ευφυΐα αλλά που είναι και αυτή πολύ επικίνδυνη. Χρησιμοποιεί την γοητεία της για να πάρει αυτό που θέλει.

Πηγή: EW, Darkufo