Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Καστ 5ης σεζόν - Μεγάλο spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με το EW η Michelle Rodriguez που υποδυόταν την Ana Lucia στην σειρά, θα επιστρέψει για μια εμφάνιση, πιθανότατα στο 2ο επεισόδιο του 5ου κύκλου. Σίγουρα πάντως πρόκειτε για το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς. Τι νομίζετε πρόκειτε για κάποιο flashback ή απλά κάποιος βλέπει οράματα με νεκρούς χαρακτήρες;

Πηγή: EW

4 σχόλια:

Peter Z. είπε...

Opos kseroume flashback den tha yparxoun sth nea season, kai an ypothesoume oti to nhsi gyrnaei sthn epoxh ths dharma... h ana lucia den yparxei tote kai sigoura den tha ftasoume sthn epoxh ths sto deutero epeisodio! Psifizo orama. An kai kati mou leei oti tha einai mperdemena ta pragmata fetos... ox... re paidia... akouo lost apo tora kai skeftomai oti ksekinaei ton ianouario! Ponos!!! pragmatikos!!

cypher80b είπε...

Που θα πάει, θα την παλέψουμε και αυτή την διακοπή. Δεν είναι και η πρώτη...Εμένα πάντως μέχρι τώρα δεν με έπιασε το στερητικό σύνδρομο. Συνήθως τον τελευταίο μήνα με πιάνει. Προς το παρόν την βγάζω με τα μικρά μικρα που κυκλοφορούν... Και ελπίζω πως το ARG κάποια στιγμή θα αρχίσει να πέρνει τα πάνω του...

Peter Z. είπε...

to arg me exei ksenerosei!! Tis protes treis meres eixa porothei kai me toso arga pou paei ksenerosa!!!

Ανώνυμος είπε...

Οτι συνέβη στο σταθμό "¨Κύκνος",το ίδιο συνέβη και στο νησί.Μεταφέρθηκαν αλλα δεν ξέρουμε που και πότε.Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες.

Χθες ειδα στην ΤΙΒΙ το επεισόδιο του Χερλι , την κατάρα των αριθμών.Ο Λέναρντ του είπε οτι με την χρηση των αριθμών άνοιξε το κουτί.Ο Μπεν αναφέρει αργότερα στον Λοκ οτι υπάρχει ενα κουτί μέσα στο νησί αλλα μετα το διαψέυδει.Ισως να υπάρχει ένα κουτί μέσα στο νησί το οποίο ανοίγει με τον συνδυασμό 4 8 15 16 23 42.Τι να πω; Μας εχει τρελάνει όλους αυτη η σειρά.