Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Κάστ 5ης σεζόν - Μικρό spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τα τελευταία νέα από το καστ λένε πως πρόκειται να δούμε κάποιον Cunningham 25-30 χρόνων, οποιασδήποτε εθνικότητας. Του αρέσει να μένει στην ύπαιθρο, είναι πιστός στρατιώτης αλλά πρόθυμος να συμβιβαστεί για να προστατέψει τους άντρες του. Τον ρόλο αυτό θα τον δούμε στο 5x02 και σε 3 σκηνές στο 5x03. Οπότε τι νομίζετε; Σχετίζεται με την Dharma, τους Hostiles, έχει κάποια σχέση με το Black Rock ή ανήκει στον στρατό του Widmore;

Πηγή: DocArzt

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι λένε οτι θα δούμε πολύ νταρμα στην πεμπτη -το ελπίζω.Τα στοιχεία που μας δινουν δεν ειναι πολλα για να ασχοληθουμε.Οσο για τους Χοσταιλς,πιστευω οτι ειναι τα φαντασματα του Μπλακ Ροκ,αυτοι που μετα απο Ενα Γεγονος εφτασαν στο νησι και "πεθαναν" ασφαλως π.χ Ριτσαρντ .Στην συνέχεια,εγιναν φυλακες-βοηθοι του Τζεικομπ.