Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Πληροφορίες από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τα spoiler

Τα γυρίσματα άρχισαν χθες και ήδη οι πρώτες πληροφορίες άρχισαν να φθάνουν από την Χαβάη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές του DarkUFO στη Χαβάη:

2 νέα πρόσωπα θα συμμετέχουν στα επεισόδια 2 και 3. Πρόκειται για 2 Βρετανούς, τον Nigel και την Sophie. Ο Nigel είναι ένας έξυπνος και ώριμος για την ηλικία του έφηβος. Η Sophie είναι και αυτή μια αριστοκράτης έφηβος που εμφανίζεται ως αθώα και λίγο απρεπής. Σύμφωνα με την πηγή του Dark οι 2 αυτοί έφηβοι μπορεί να έχουν σχέση με ένα αρκετά παλιό fb που μπορεί να συνδέεται ακόμα και με το Black Rock.

Επίσης άλλη πηγή αναφέρει πως έψαχναν για άτομα που μιλούν ισπανικά ότι και αν αυτό μπορεί να σημαίνει.

Γυρίσματα γίνονται στο σκηνικό του σπιτιού της Kate εκτός νησιού στο μέλλον. Παρόλα αυτά δεν έχουν δει ακόμα την Evangeline. Θεάθηκε όμως ένας γιατρός και 2 νήπια. Σύμφωνα με άλλη πηγή στο συγκεκριμένο σπίτι είναι προγραμματισμένο να γίνουν γυρίσματα και την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: DarkUFO

1 σχόλια:

108asteri είπε...

Επιτέλους νέα απο τα γυρίσματα!!!
Πολυ ενδιαφέρον μου φάνηκε αυτο με τη σκηνη στο σπιτι της Κειτ οπου βρισκονταν ο γιατρός και 2 νηπια ( το ενα προφανως ο Aaron). Αυτο μαλλον δειχνει οτι το μωρο αρρώστησε και ποιο ειναι το μοναδικο μερος στον κόσμο όπου μπορει να θεραπευτει;