Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Πως να "κλέψετε" Dharma Points

Μετά το τρικ με το σταμάτημα του χρονομέτρου στο πρώτο τεστ της Dharma, άλλο ένα τρικ έκανε την εμφάνιση του. Αυτή τη φορά για να κερδίσεις πόντους Dharma χωρίς να χρειάζεται να αποστείλεις προσκλήσεις σε φίλους. Γνώμη μου είναι πως καλό είναι να το αποφύγετε γιατί απλά δεν βρίσκω κανένα νόημα (τουλάχιστον προς το παρόν) για αυτούς τους πόντους αλλά και επειδή με το συγκεκριμένο τρικ γεμίζει η βάση δεδομένων της Hoodlum με λογαριασμούς που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Δείτε στη συνέχεια το τρικ.

Ευχαριστούμε την φίλη 108asteri για την ειδοποίηση και την μετάφραση.

Διαβάστε το τρικ

Και ένα κόλπο για να μαζέψετε γρήγορα, dharma points:

1) Θα κάνετε μια φορά το τεστ και θα επιλέξετε challenge friend.
2) Εκει που θα συμπληρωνετε τα στοιχεια του φίλου σας αντι για ενα έγκυρο mail θα βάλετε κάποιο ψεύτικο ή το δικό σας αλλαγμένο.
3) Λογικο καθως ειναι, το mail αυτο δε θα σταλει πουθενα. Θα πάτε μετά στο mail account σας/ανεπιθυμητη αλληλογραφία και εκει θα σας εχει ερθει ειδοποίηση οτι η πρόκληση δε στάλθηκε. Στο mail αυτο εχει πολλά links για το test. Θα κανετε κλικ στο πρώτο που θα βρειτε και θα κανετε το τεστ κανονικα (προσοχη!: πρεπει απο πριν να εχετε κανει logout )
4) Αφου κανετε το τεστ θα πραγματοποιήσετε εγγραφη, δωστε ενα ψευτικο mail και ΔΕΝ θα τσεκαρετε εκει που λέει email reminders.

Αφου κάνετε την εγγραφη και κοιτάξετε στον κανονικό σας λογαρισμο, θα έχετε +10 ποντους dharma.