Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Νέο E-mail από Dharma

Το e-mail με το οποίο ανακοινώνεται η έναρξη του δεύτερου τεστ στη σελίδα της Dharma έφτασε σήμερα. Το e-mail λέει πως μόνο η πρώτη προσπάθεια του τεστ θα μετρήσει στα τελικά αποτελέσματα και ενθαρρύνει τους υποψήφιους να στρατολογήσουν άτομα αφού οι πόντοι της Dharma θα συμβάλουν στην τελική θέση που θα πάρουμε μέσα στην Πρωτοβουλία.



Στον κώδικα υπάρχει κρυμμένο το μήνυμα "The Dharma Initiative - Guiding the World to a Bitter Tomorrow - BS". Εκτός από την κυριολεκτική του σημμασία (όντως αρκετή πίκρα), ίσως να είναι άλλο ένα στοιχείο για την ύπαρξη του cheat αφού το γράμμα "e" σε αυτό που λογικά είναι better αντικαταστάθηκε με to "i". To BS μάλλον αναφέρεται στην ονομασία του τεστ (BROAD SPECTRUM). Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε τη μετάφραση του νέου e-mail.

Διαβάστε τη μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟ BROAD SPECTRUM KNOWLEDGE ANALYSIS ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ON-LINE

Νάμαστε.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την κυκλοφορία του δεύτερου τεστ στο πρόγραμμα εθελοντικής επιστράτευσης της Dharma.

Αυτό το νέο τεστ είναι τεστ ανάλυσης γενικών γνώσεων.

Είναι ένα τεστ πολλαπλής επιλογής που καλύπτει ένα εύρος θεμάτων.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ.

ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Προετοιμαστείτε πριν κάνετε το τεστ – ΔΕΝ θα υπάρχει ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Θα ήθελα επίσης να ενθαρρύνω τους υποψήφιους να αδράξουν την ευκαιρία να κερδίσουν έξτρα πόντους Dharma. Αυτοί οι πόντοι ΘΑ συμβάλουν στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα και την τελική θέση που θα σας ανατεθεί μέσα στην Πρωτοβουλία Dharma.

Πιστεύω πως θα βρείτε αυτούς τους νέους στόχους αρκετά προκλητικούς και θα αγαλιάσετε την ευκαιρία να μεγαλώσουμε την Πρωτοβουλία Dharma.

Ανυπομονώ να αξιολογήσω τα αποτελέσματα σας.

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλία Dharma