Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

Νέο E-mail και Update στο site της Dharma

Όπως πολλοί αναμέναμε (λόγο της ημερομηνίας 8/15) σήμερα είχαμε νέο e-mail από την Πρωτοβουλία Ντάρμα αλλά και update στη σελίδα της σύμφωνα με το οποίο τα τεστ για την αξιολόγηση θα ξεκινήσουν στις στις 19 του Αυγούστου. Σύμφωνα με το e-mail που έστειλε ο κύριος Hans Van Eeghen, τα προβλήματα ασφαλείας αντιμετω- πίσθηκαν επιτυχώς και τα τεστ μπορούν να ξεκινήσουν. Δείτε στη συνέχεια το e-mail και την μετάφραση του.


Διαβάστε τη μετάφραση

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αφού πραγματοποιήσαμε εκτενή έλεγχο σε όλα τα τμήματα μέσα στην Πρωτοβουλία Ντάρμα, είμαι εντελώς ικανοποιημένος που το DharmaWantsYou.com είναι ασφαλές. Ως εκ τούτου μπορώ να επιβεβαιώσω ημερομηνία για την έναρξη του τελευταίου εθελοντικού μας προγράμματος αξιολόγησης.

Επισκεφθείτε το www.dharmawantsyou.com για να επιβεβαιώσετε την μέρα έναρξης.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω ακούσει από εσάς μέσω e-mail να με ρωτάτε ποια θα είναι η αξιολόγηση στο πρόγραμμα και ποια είναι η φύση της τελευταίας μας έρευνας. Βρίσκω τον ενθουσιασμό και την ανηλεή σας περιέργεια εξαιρετικά προσφιλή. Εντούτοις, για το συμφέρον και τη διατήρηση της ακεραιότητας της διαδικασίας αξιολόγησης, δεν μπορώ να επεκταθώ σε αυτή την έρευνα.

Παρόλα αυτά, θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους σας πως είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος για τις επικείμενες αξιολογήσεις και πιστεύω πως θα έχουν ως αποτέλεσμα νεοσύλλεκτους πρώτης βαθμίδας.

Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες

Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε τον κόσμο σε ένα καλύτερο αύριο

Namaste,
Hans Van Eeghen
Επικεφαλής επιστράτευσης
της Πρωτοβουλίας Ντάρμα