Πέμπτη 14 Αυγούστου 2008

Nεο email απο την Dharma

Νέο email στάλθηκε από την DHARMA, το οποίο αποτελεί ευχαριστήριο στους συμμετέχοντες στο Comic Con. Το πιθανότερο είναι το email να σταλθεί μόνο σε όσους παρακολούθησαν από κοντά το Comic Con. Προς το παρόν δε φαίνεται να υπάρχει κάποιο μήνυμα στον κωδικό του email.



Διαβάστε τη μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ COMIC CON

Εκ μέρους της Πρωτοβουλίας DHARMA θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συμμετοχή σας στο πρόσφατο οδηγό επιστράτευσης στο Comic Con 2008.
Παρά την κάπως απογοητευτική αρχή, το γεγονός αυτό αποδείχτηκε ότι ήταν μια εξαιρετικά επιτυχής προσπάθεια που σύστησε την Πρωτοβουλία DHARMA σε μία φρέσκια και ταλαντούχα ομάδα υποψήφιων εθελοντών.
Τα πρώτα αποτελέσματα του τεστ ικανοτήτων στο Comic Con δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας αλλά ακολουθώντας τα ειλικρινή και δίκαια σχόλια σε ένα πάνελ συζήτησης που ήμασταν σπόνσορες, υπήρξε μία αξιοθαύμαστη βελτίωση στα αποτελέσματα. Αυτή η ευχάριστη επίδειξη θάρρους και αποφασιστικότητας είναι, εν μέρει, ο λόγος αυτής της αλληλογραφίας.
Θα ήθελα να σχολιάσω την προσπάθεια όλων των επιστρατευμένων στο Comic Con και αισθάνομαι εξαιρετικά πεπεισμένος για να προβλέψω ότι το ερχόμενο στάδιο της επεξεργασίας των τεστ θα είναι μία μεγάλη επιτυχία.
Η Πρωτοβουλία DHARMA επιστρέφει για να συνεχίσει την μοναδική της επιστημονική και κοινωνική συνεισφορά της στο μέλλον της ανθρωπότητας.
Ανυπομονούμε να γίνετε μέλη μας.

Nαμαστε
Ηans Van Eeghen
Επικεφαλής επιστράτευσης
Πρωτοβουλία Dharma


Πηγή: DarkUfo