Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

3ο τεστ Dharma

Το 3ο test της Dharma αναρτήθηκε σήμερα στη σελίδα της, συνοδευόμενο με ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Hans Van Eeghen. Στο νέο τεστ οι συμμετέχοντες ελέγχουν το σύμβολο της Dharma και πρέπει να αποφεύγουν την σύγκρουση με 4 μπάλες. Όσο περισσότερο αντέξετε χωρίς να συγκρουστείτε με τις μπάλες ή τα τοιχώματα, τόσο περισσότερους βαθμούς μαζεύετε. Η κατάταξη γίνεται σε 4 κατηγορίες αυτή τη φορά με ονόματα γιγάντων (Otus, Antaeus, Enceladus, Tityos) Στη συνέχεια φαίνονται κάποιες φωτογραφίες από το test.


Επιπλέον σήμερα είχαμε και ένα βίντεο από τον Hans Van Eeghen το οποίο μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.


Στο βίντεο ο κύριος Hans μιλάει για τα αποτελέσματα των μέχρι τώρα τεστ. Επίσης περιέχει κάποια "στατικά" στα οποία μπορεί κάποιος να διακρίνει ένα μαύρο και ένα άσπρο κύκνο καθώς και κάποια γράμματα και αριθμούς (40, 60, B, P, M). Τη μετάφραση του μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.


Διαβάστε τη μετάφραση

Νάμαστε. Το όνομα μου είναι Hans Van Eeghen και αν ήδη δεν με γνωρίζετε, είμαι ο επικεφαλής επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Ντάρμα καθώς και ο αρχιτέκτονας των τεστ στα οποία συμμετέχετε τις τελευταίες εβδομάδες. Αν και δεν έχουμε ακόμα φτάσει ούτε στα μισά του σχεδιασμένου προγράμματος, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω πως η πρόοδος γενικά της ομάδας είναι κατά την άποψη μου πολύ ενθαρρυντική. Πράγματι κάποια αποτελέσματα από τα πρώτα τεστ είναι εκπληκτικά. Είναι καταπληκτικό που οι νεοσύλλεκτοι κατάφεραν να πετύχουν τέτοια αποτελέσματα, παρά τις προσπάθειες αυτού που ονομάζετε «Μαύρος Κύκνος» να υπονομεύσει το πρόγραμμα αξιολόγησης. Θα σχολιαστείτε για την πειθαρχία σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και αποφεύγετε την επαφή με οτιδήποτε διανέμεται από αυτόν το... άτομο. Ανάφερα την πρόοδο σας στους προϊστάμενους μου και έχουν ενθαρρυνθεί. Ανυπομονώ για τις μελλοντικές σας προσπάθειες. Νάμαστε.