Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Συνέντευξη του Alan Dale

O Alan Dale απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις λίγο πριν την επιστροφή του στη Χαβάη όπου έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν του Lost.


Διαβαστε τη συνέντευξη

Την τελευταία σεζόν η ομάδα του Lost ήρθε εδώ για να γυρίσει σκηνές για να δουλέψουν σύμφωνα με το πρόγραμμά σου, έτσι;
Έφεραν εδώ τους αστέρες, τους σκηνοθέτες και το συνεργείο, μετά πλήρωσαν πολλά λεφτά για το Connaught House και ένα εστιατόριο κάτω από την Tower Bridge. Έκανα Spamalot εκείνη την περίοδο. Μου ζήτησαν να πάρω κάποια άδεια και να πάω εκεί [στη Χαβάη], αλλά δεν ήθελα γιατί λάτρευα την ώρα μου στο Spamalot και δεν ήθελα να χάσω ούτε μια ημέρα. Περίμενα ότι θα προσλάμβαναν άλλον ηθοποιό ή θα έφερναν έναν καινούργιο χαρακτήρα αλλά νομίζω ότι είναι [ο Charles Widmore] περισσότερο αναμεμιγμένος στη σειρά από όσο είχα συνειδητοποιήσει.

Πόσο έχεις επενδύσει στη σειρά; Ακολουθείς τις στροφές;
Ειλικρινά όχι. Ξέρω τόσα όσο οποιοσδήποτε άλλος, αλλά δεν ξέρω ποτέ τόσα πολλά όσο εσύ γιατί τα έχω βαρεθεί. Πέρασε μέσα από μία νηνεμία στα σενάρια της τρίτης σεζόν. Σε αυτό το σημείο αισθάνθηκα ότι τους είχα δει να περιπλανώνται σε μία γραμμή μέσα από ένα δάσος, λίγο ιδρωμένοι για 1000στή φορά. Σκέφτηκα «δεν μπορώ να το βλέπω αυτό άλλο πια» Μετά ήρθε από τους θάμνους ένα μαύρο σύννεφο, που έπιασε έναν μαύρο άνθρωπο και τον πέταξε στο έδαφος και σκέφτηκα «σίγουρα δεν μπορώ να το βλέπω πια»

Αν δεν ξέρεις τα πραγματικά κίνητρα του Widmore, πως ξέρεις πώς να παίξεις τον χαρακτήρα;
Είναι ενδιαφέρον. Μπορείς κάπως να εκτιμήσεις τι είναι, βασιζόμενος στις ατάκες που πρέπει να πει. Από τις αρχικές σκηνές που έκανα με τον Henry Ian Cusick, οι ατάκες μου έδειχναν ότι είναι ένας πλούσιος, δυνατός μαλάκας! Αυτό νομίζω πως μάλλον είναι, έτσι χρησιμοποιώ αυτό το βασικό χρωματισμό και δουλεύω από εκεί. [Οι παραγωγοί] Δεν λένε σε κανέναν τι συμβαίνει γιατί η σειρά έχει πολλούς τρελούς θαυμαστές, και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κερδίσουν πολλά λεφτά αν πωλούσαν τις ιστορίες στο διαδίκτυο. Έτσι προστατεύουν τον εαυτό τους λέγοντας τίποτα.

Αλληλεπιδράς με τους υπόλοιπους ηθοποιούς αρκετά;
Ας το θέτω έτσι. Όταν ήρθαν εδώ [για να γυρίσουν], ο Ben [Michael Emerson] εμφανίστηκε και –ξεχνάω το όνομα της αξιαγάπητης Κορεάτισσας – όταν και οι δύο εμφανίστηκαν για να δουλέψουν μαζί μου, ήταν η πρώτη φορά που τους είδα και τους δύο. Ξαφνικά ήταν εδώ.

Επομένως πόσα ξέρεις προκαταβολικά; Ξέρεις για το επεισόδιο που θα γυρίσεις σε κάποιες ημέρες;
Όχι δεν έχω ιδέα. Φυσιολογικά θα είχα το σενάριο μέχρι τώρα. Ελπίζω ότι θα υπάρχει ένα να με περιμένει όταν φτάσω σπίτι στο L.A. αύριο.

Έχεις εμφανιστεί σε τόσες πολλές σειρές στις Η.Π.Α. τα τελευταία χρόνια – 24, The O.C., Ugly Betty, και Lost, φυσικά. Υπάρχουν σειρές που δεν έχεις ακόμα εμφανιστεί αλλά θα ήθελες;
Όταν πήρα αυτή τη δουλειά, συνέπεσε με το Greys Anatomy, αλλά αυτό ήταν μόνο ένας ρόλος guest. Ήμουν πάντα πραγματικά τυχερός, γιατί πράγματα όπως το The O.C. που ήταν ρόλοι guest μετατράπηκαν σε δουλειές πλήρους απασχόλησης


Πηγή:DigitalSpy