Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Email από Dharma

Σήμερα η Dharma έστειλε νέο e-mail με το οποίο μας πληροφορεί για την ανάρτηση του 3ου τεστ στη σελίδα της. Επιπλέον ο Hans Van Eeghen μας πληροφορεί πως άρχισε να φτιάχνει φακέλους με αποτελέσματα για τον κάθε ένα που θα δημοσιευτούν με το τέλος των τεστ. Τέλος εκφράζει την ικανοποίηση του για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Διαβάστε στη συνέχεια το e-mail.



Διαβάστε τη μετάφραση

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΟΚΙΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Νάμαστε.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνω την κυκλοφορία του 3ου τεστ στο Πρόγραμμα Εθελοντικής Επιστράτευσης της Πρωτοβουλίας Ντάρμα που είναι διαθέσιμο στο www.dharmawantsyou.com

Αυτό το νέο τεστ θα αξιολογήσει την ικανότητα σας να κινηθείτε σε ένα προκαθορισμένο χώρο, ενώ σε αυτόν κινούνται αντικείμενα με αυξανόμενη ταχύτητα.

Με 2 τεστ να έχουν ολοκληρωθεί άρχισα να συντάσσω φακέλους αξιολόγησης εθελοντών για τον καθένα, για να δημοσιευτούν στο τέλος του προγράμματος. Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι ενθαρρυντικά. Πράγματι είναι πολύ πάνω από τις προσδοκίες. Νιώθω σίγουρος πως θα συνεχίσετε να παράγετε εξαιρετικά αποτελέσματα τις επόμενες εβδομάδες.

Ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους.

Νάμαστε.

Hans Van Eeghen
Επικεφαλής Επιστράτευσης
Πρωτοβουλίας Ντάρμα