Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Spoiler 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με πηγή του LostTV Forum:

«Δεν είμαι σίγουρος πιο επεισόδιο γυρίζουν αυτή την εβδομάδα, αλλά μια φίλη μου που δουλεύει στο Waimea Falls Park μου είπε αυτή την ιστορία για τα γυρίσματα που έγιναν εκεί αυτή την εβδομάδα.

Είδε τον Locke σε ένα μεγάλο δέντρο banyan. Βρισκόταν δεμένος σε κάποιου είδους λουριά για ακροβατικά και ήταν πάνω στο δέντρο κοιτάζοντας τον κορμό. Έμοιαζε να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο δέντρο. Και εδώ έρχεται το ωραίο κομμάτι... τον πυροβολούν στον άνω μηρό. Είδε και τον «σωσία» κασκαντέρ του Locke στο ίδιο σημείο.

Ο Nestor Carbonal ήταν και αυτός εκεί αλλά δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αν αυτός τον πυροβόλησε. Επίσης ήταν τα συντρίμμια ενός μικρό αεροπλάνου τύπου Cessna πολύ κοντά στο ίδιο σημείο.»

UPDATE: "Εγώ και η γυναίκα μου είδαμε τον Terry OQuinn και τον Nestor Carbonell να τρέχουν να ξεφύγουν από κάποιους οπλισμένους άντρες. Αυτό ήταν το επεισόδιο 5x03 σύμφωνα με το πλήρωμα. Ο φύλακας του σετ, είπε πως η σκηνή που γύριζαν πιο πριν ήταν το «στήσιμο» για τον πυροβολισμό και το κυνηγητό και αυτό περιλάμβανε τον Locke και τον Richard να τρέχουν στο νησί με προορισμό μια «διάταξη βράχων» με ένα τετράγωνο μέσα από προηγούμενη σεζόν. Ο φύλακας είπε πως ο Alpert πήρε μια συσκευή στον δρόμο προς αυτό τον τόπο, την οποία χρησιμοποίησε στην «διάταξη βράχων» και την τρύπα σε αυτήν για να ανακαλύψει τι χρονιά είναι..."Κάτι μου θυμίζει αυτή η "διάταξη βράχων"...


Πηγή: DarkUFO

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό και αν είναι spoiler. Locke και Alpert γυρίζουν μαζί σκηνή. Αυτό θα είναι φοβερό. Όλα τα spoilers μέχρι τώρα δείχνουν πως το νησί γύρισε στο παρελθόν. Και απ' ότι φαίνεται η 5η σεζόν θα είναι κορυφή!!!