Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Λεπτομέρειες από επεισόδιο - Μεγάλο spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Η λεπτομερής αναφορά του Kronus από τα γυρίσματα

"ΟΚ, λοιπόν όλο το επεισόδιο είναι για τους Desmond, Penny και Ben. Δεν υπάρχουν flashbacks ή flashforwards, και η ροή είναι γραμμική σαν ένα φυσιολογικό τηλεοπτικό επεισόδιο. O Desmond και η Peny κρύβονται για κάποιο διάστημα και αποκτούν παιδί. Μετακινούνται στον κόσμο κάθε λίγους μήνες και σε αυτό το επεισόδιο βρίσκονται σε μία πόλη που ονομάζεται Mati.
Θα προσπαθήσω να το κρατήσω σε σειρά.
Έτσι είναι οι σκηνές και το γενικότερο περιβάλλον σε αυτό το επεισόδιο.
Η Penny και ο Desmond ζουν μία υπέροχη ζωή. Ο Desmond θέλει να αποκτήσουν παιδί, η Penny είναι αβέβαια. Δεν θέλει να μεγαλώσει ένα παιδί και να ζήσει μια νομαδική ζωή πηγαίνοντας από πόλη σε πόλη τρέχοντας από το παρελθόν της.
Η Penny μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Η γιατρός την προειδοποιεί ότι το σπέρμα του Desmond έδειξε ανωμαλίες που η ίδια δεν μπορούσε να καταλάβει. Οι σκηνές γυρίστηκαν στο τοπικό οδοντιατρείο.
Ο Ben βρίσκεται κοντά στα ίχνη τους.
O Desmond αγοράζει όπλο από έναν έμπορο στο δρόμο.
Ο Ben και ο Desmond παίζουν τη γάτα και το ποντίκι σε αρκετές σκηνές. Ο Desmond σώζει την Penny. Ο Βen είναι θυμωμένος και χαμένος στον κόσμο.
Ο Ben ταξιδεύει στη Βόρεια Αφρική.
Κρατηθείτε για ένα μεγάλο spoiler.
Υπάρχουν αρκετοί σταθμοί της Dharma τοποθετημένοι σε όλο τον κόσμο. Δεν βρίσκονται μόνο στο νησί.
Ένας από τους σταθμούς είναι τοποθετημένος στα βουνά κάπου στη Βόρεια Αφρική. Ο Ben εντοπίζει τον αρχηγό της ασφάλειας του Widmore σε αυτόν το σταθμό. Ο Ben βασανίζει τον άνδρα για πολύ ώρα, ο άνδρας τελικά αποκαλύπτει την τοποθεσία της Penny που είναι το Mati.
Ο Ben βρίσκει τους Penny και Desmond στο Mati. O Ben ρίχνει αναίσθητο έναν μάγειρα σε ένα χάλια εστιατόριο με θέα τον ωκεανό. Ο Ben δηλητηριάζει το φαγητό της Penny.
Ο Ben βλέπει ότι η Penny είναι έγκυος. Δεν είχε ιδέα. Ο Ben σταματάει τον σερβιτόρο από το να παραδώσει το φαγητό. Η εκστρατεία του για εκδίκηση προφανώς τελείωσε για την ώρα.
Η Penny και ο Desmond έχουν δέσει στο λιμάνι του Mati. Η Penny έχει φοβερούς πόνους. Ο Desmond τρέχει σε ένα κοντινό χωριά να φέρει τον γιατρό.
Ο Desmond και ο Γιατρός τρέχουν πίσω στη βάρκα. Ο Desmond βλέπει τον Ben στα γόνατά του να κλαίει σε ένα στενό.
Ο Desmond και ο γιατρός του χωριού κατευθύνονται μέσα στη βάρκα. Η Penny είναι σε κατάσταση θανάτου. Ο γιατρός δεν έχει ιδέα γιατί. Η Penny γεννάει το παιδί, και ο γιατρός λέει στον Desmond να πάρει τη βάρκα και να πάει σε ένα γειτονικό παραθαλάσσιο χωριό.
Παρακολουθούμε καθώς ο ηθοποιός που παίζει τον Desmond τρέχει από το χωριό και έχει κάποιους είδους τρελούς σωματικούς σπασμούς και ήταν πολύ αστείο να βλέπεις τον ηθοποιό να το κάνει ξανά και ξανά και ξανά. Δεν μπορώ να εξηγήσω το όλο μέρος των σπασμών, καμία ιδέα;
Νομίζω ότι μπορεί να έκανα λάθος λέγοντας ότι αυτό είναι ένα γραμμικό επεισόδιο. Νομίζω ότι μετά τις σκηνές στην Ukoa, κάτι συμβαίνει στον Desmond και αρχίζει να κάμπτει τον χρόνο ξανά ή να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο."



Πηγή: DarkUfo