Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Spoilers 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με αναγνώστη του DarkUFO: "Γύρισαν για το 5x03, μια σκηνή ατυχήματος με τον Hurley (τον σωσία του) όπου οδηγούσε με ταχύτητα και κτύπησε κάποια κουτιά στην άκρη του δρόμου. Τον κυνηγούσε κάποιος που δεν φαντάζεστε... Η Ana-Lucia με ένα περιπολικό.


Ήταν στο αυτοκίνητο όλη την ώρα οπότε δεν μπορώ να επιβεβαιώσω 100% πως ήταν αυτή, αλλά είμαι σίγουρος. Απλά δεν θέλω να κάνω υποθέσεις και να είμαι λάθος. Φορούσε τεράστια γυαλιά. Υποθέτω Flashback ή παραίσθηση. Να προσθέσω πως ο κασκαντέρ φορούσε ρόμπα νοσοκομείου και γι’ αυτό νομίζω είναι στο παρόν".


Επιπλέον σε ένα άλλο λίγο πιο παλιό spoiler οι Ryan και Jen από το The Transmission αναφέρουν στο τελευταίο τους podcast πως ο Locke και ο Pierre Chang (Marvin Candle) θεάθηκαν μαζί στα γυρίσματα αλλά δεν γνωρίζουν αν γύρισαν κάποια σκηνή μαζί.



UPDATE: Προστέθηκαν κάποιες φώτο από το γύρισμα.
Πηγή: DarkUFO, The Transmition