Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Spoilers απο τα ΕΜΜΥ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τα spoiler

Ο Jorge Garcia έσπασε τη σιγή ασυρμάτου και μας έδωσε κάποιες πληροφορίες για το Lost: «Έχω διαβάσει μέχρι το σενάριο τέσσερα σ’ αυτό το σημείο. Αλλά το πρώτο σενάριο μου πήρε το μυαλό. Είναι στ’ αλήθεια, στ’ αλήθεια τρελό. Αρχίζει ακριβώς εκεί που μείναμε. Ο Hurley είναι ακριβώς εκεί που τον πήρε ο Sayid στο ψυχιατρικό ίδρυμα. Βλέπουμε τι γίνεται στο νησί σε αυτό το πρώτο επεισόδιο και είναι αρκετά τρελό. Ήμουν σαν, περίμενε ένα λεπτό, τι ήταν αυτό ξανά; Ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω.» o Jorge είπε ότι το να πάνε οι Oceanic 6 πίσω στο νησί είναι ένα κύριο θέμα αυτή τη χρονιά, αλλά είναι περισσότερο περίεργος σχετικά με το πώς όλη αυτή η δυνατή πάλη ανάμεσα στον Widmore και στον Ben Linus πρόκειται να καταλήξει: «Υπάρχουν κάποια πραγματικά φοβερά πράγματα που αποκαλύφθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο (τέταρτο). Βασικά υπάρχει μία μεγάλη αποκάλυψη και στο τρίτο. Το δύο ήταν αρκετά αστείο, αλλά υπάρχει κάτι στο τέταρτο που είναι πραγματικά ωραίο. Επίσης, πρόκειται να φορέσω κάτι στο επεισόδιο τέσσερα για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος»
Όσο για αλλαγές στη σειρά στην Πέμπτη σεζόν, ο Jorge είπε ότι είναι δύσκολο να κατηγοριοποιήσεις τα επεισόδια σαν «κάποιου centric»: «Δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο ήταν στο παρελθόν. Δεν έχουμε τις στιγμές όπου κάποιος κοιτά στο κενό και μετά κόβουμε σε κάτι που συνέβη στην προηγούμενη ζωή τους. Έχουν πάει σε μία ελάχιστα διαφορετική κατεύθυνση σχετικά με το πώς λένε την ιστορία και σίγουρα προσπαθούν να δείξουν τι συμβαίνει με περισσότερους ανθρώπους σε κάθε επεισόδιο»
Η Evangeline Lilly, που πηγαινοερχόταν στο χαλί ψάχνοντας τις φίλες της Elizabeth Mitchell και Yunjin Kim, συμφώνησε: «Είναι ένα εντελώς καινούργιο σχέδιο. Και όλοι οι αυθεντικοί χαρακτήρες έχουν ανανεωθεί, έτσι ότι συνηθίσατε να βλέπετε από Kate, Jack, Sawyer, Hurley, Sayid, ακόμα και από τη Sun που ήταν σταθερή από την πρώτη σεζόν, είναι [έξω από το παράθυρο]. Είμαστε όλοι ολοκαίνουργιοι άνθρωποι. Είναι πολύ ενδιαφέρον το να παίζεις ένα νέο χαρακτήρα και όχι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά»
Δυστυχώς για τον Michael Emerson –που περπάτησε στο χαλί με τη γυναίκα του Carrie Preston, την οποία ίσως αναγνωρίσατε από το True Blood—δεν έχει παίξει πολύ μέχρι τώρα. «Ειλικρινά δεν έχω δουλέψει τόσο πολύ μέχρι τώρα [στα πρώτα τέσσερα επεισόδια]. Δεν θα δείτε πολύ από εμένα νωρίς [στη σεζόν] Νομίζω ότι μου φυλάνε να κάνω κάτι τρομερό εδώ αρκετά σύντομα» Στο θέμα του τι να περιμένουμε ο Μichael είπε ότι ενώ το να πάνε πίσω στο νησί φαίνεται να είναι μία από τις γραμμές της πλοκής, δεν είναι ακόμα σίγουροι γιατί πρέπει να το κάνουν αυτό. Αλλά παρόλα αυτά είναι αποφασισμένοι. Επίσης είπε ότι είναι έκπληκτος από την καταπληκτική κινητικότητα στην πέμπτη σεζόν : «Είμαι παντού. Είναι πραγματική βόλτα τώρα. Ξέρεις, κάθε σεζόν, το Lost ανεβάζει το πήχη, πάντα προσθέτουν κάποια νέα συσκευή, κάποια νέα μέθοδο. Και νομίζω, καθώς προχωράει ο χρόνος, η σειρά γίνεται λίγο περισσότερο τεμαχισμένη, λίγο περισσότερο από ένα παζλ» Ω,τέλεια…


Πηγή:zap2it