Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Νέα Spoiler από Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τα spoilers

Η πρεμιέρα του Lost είναι ακόμα 4 μήνες μακριά, αλλά μόλις πήρα κάποιες αποκλειστικές εσωτερικές πληροφορίες για τις ιστορίες της επόμενης χρονιάς.

Συγκεκριμένα, μπορώ τώρα να σας πώ γιατί οι Ο6 πρέπει να ενωθούν ξανά ώστε να επιστρέψουν στο νησί.

Θέλετε να ξέρετε γιατί η Kate(με τον μικρό Aaron), ο Jack, ο Sayid, ο Hurley και η Sun θα πρέπει να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη και να πάνε "όλοι για ένα και ένας για όλους" αυτή τη χρονιά;

Λοιπόν, θυμάστε τι είπε πρόσφατα ο Michael Emerson για την δήλωση του Ben πως αν κάποιος από αυτούς επιστρέψει στο νησί, όλοι όσοι έφυγαν θα πρέπει να πάνε πίσω; Είπε "Νομίζω [πως η εντολή είναι] μια επιστημονική κατάσταση του μηχανισμού μέσω του οποίου λειτουργεί το νησί. Δεν νομίζω να είναι ένα εσωτερικό ή πνευματικό ζήτημα, νομίζω είναι επιστήμη".

Δεν μιλάει πολύ όμορφα; Αυτό που ακούω είναι πως ο λόγος που οι Jack, Kate, Sayid, Sun και Hurley πρέπει να ενωθούν ξανά, είναι επειδή οι Ο6 πρέπει να βρουν μια ομάδα σταθμών Dharma.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον; Σύμφωνα με την πηγή μου, αυτοί οι σταθμοί δεν είναι στο νησί, αλλά σε άλλες τοποθεσίες και αυτοί οι σταθμοί εκτός νησιού, πιστεύεται πως είναι ο τρόπος επιστροφής στο νησί.

(Θυμηθείτε, το νησί μετακινήθηκε στο φινάλε. Το νησί μπορεί να έχει πάει σε άλλο χώρο... ή να μεταπήδησε σε άλλο χρόνο).

Οπότε πως όλα αυτά δουλεύουν; Και που στον κόσμο είναι αυτοί οι σταθμοί; Πρέπει να συντονιστούμε σε αυτή που μοιάζει συναρπαστική 5η σεζόν για να δούμε.

Εντωμεταξύ, οι πληροφορίες μου λένε πως έχουμε δει τουλάχιστον ένα από αυτά τα γεμάτα δύναμη μέρη και πρίν. Καμιά ιδέα για το πού;

Πηγή: Ε!OnLine