Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

Spoilers 5ης σεζόν από Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

"Αμάντα από St. Petersburg, Fla. Ευχαριστούμε για την μικρή πληροφορία για το Lost, τωρα μίλα: Πού είναι το γεμάτο δύναμη μέρος πο είδαμε ήδη και που πιθανόν να υπάρχει σε αυτό ένας σταθμός Dharma;

Σύμφωνα με τα λόγια του Hugo Reyes: "Η Αυστραλία είναι το κλειδί του παιχνιδιού". Μου είπαν πως υπάρχει τουλάχιστον ένας εκτός νησιού σταθμός Dharma στην Αυστραλία και προσωπικά θα ήθελα και πιστεύω πως οι υποθέσεις σας είναι σωστές. Ο σταθμός είναι ή βρίσκεται κοντά στο Ayers Rock/Uluru, το μέρος το οποίο επισκέφθηκαν οι Rose και Bernard στο ταξίδι του μέλιτος τους."

Επιπλέον μια από τις πηγές του DarkUfo λέει πως υπάρχει άλλος ένας σταθμός Dharma κοντά στο Portland στο Oregon, κοντά στον 45ο παράλληλο. Αν ψάξει κάποιος στο wikipedia για τον 45o παράλληλο, μπορεί να βρεί την φωτογραφία που φαίνεται στη συνέχεια.



Μια αρκετά ενδιαφέρουσα θεωρία που κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό...


UPDATE: Η ανάρτηση ενημερώθηκε με νέες πληροφορίες.
Πηγή: Ε!Online, DarkUfo