Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

H Dharma πέθανε - Zήτω η Ajira Airways

Στο νέο βίντεοκλιπ των The Frays υπάρχουν κρυμμένα στοιχεία που υποδηλώνουν πως ίσως τελικά το ARG να μην πέθανε όπως πολλοί υποψιαστήκαμε μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων και το e-mail που μας πληροφορούσε την μοίρα της Dharma.



Στις φωτογραφίες φαίνονται τα frames του βίντεο που οδηγούν στην σελίδα μια νέας αεροπορικής εταιρείας. Της Ajira Airways στο www.ajiraairways.com



Με σλόγκαν το Destiny Calls, ίδιο με το σλόγκαν της 5ης σεζόν, η νέα αεροπορική εταιρία μας πληροφορεί ότι ανοίγει φτερά στις 21 Ιανουαρίου και μας υπόσχεται περιπέτεια σε όλο τον κόσμο και νέους τρόπους για να "χαθούμε". Στην σελίδα μπορεί κάποιος να δώσει το e-mail του για να μπορεί να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις...

2 σχόλια:

Peter Z. είπε...

eimai o monos pou katalabe apo th proth sitgmh oti oi oceanic 6 tha gyrisoun sto nisi me thn ajira airways??!!!! Mati den bgazei?

cypher80b είπε...

Kai omws den eisai o monos. Kai emas mas perase apo to myalo... Aeroplano vrikame, twra theloume ena methystaka piloto ;) Elpizw na teleiwsei syntoma o aerodiadromos stin Hydra!!!