Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

Νέα από το Kαστινγκ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Greg Grunberg που έπαιξε τον Πιλότο της πτήσης 815 της Oceanic επιβεβαίωσε ότι έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για την επιστροφή του μέσω ενός flashback. Συγκεκριμένα όταν ερωτήθηκε αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε εκείνον τον Πιλότο του Lost ξανά, απάντησε:

Λοιπόν αν ήταν στο Heroes σίγουρα θα επέστρεφε αφού κανείς δεν πεθαίνει ποτέ [γέλια]. Αλλά το ελπίζω, σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις και προσπαθούν να φτιάξουν κάποιο flashback. Θα το ήθελα πολύ πριν τελειώσει η σειρά - συνέχεια λένε πως έχουν αυτό το μεγάλο τέλος να έρχεται - και θα το λάτρευα αν θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να με συνδέσουν και να ήμουν μέρος του όλου πράγματος, αυτό θα ήταν απίστευτο! Είναι ο καλύτερος έκτακτος ρόλος που ο JJ μου έδωσε ποτέ.

Όλη την συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ

Eπίσης επιβεβαιώθηκε ότι τον ρόλο του Marty Jankowsky θα τον παίξει ο Eric LangeAπό ότι φαίνεται ο Marty θα είναι χαρακτήρας με σκηνές εκτός νησιού και μάλλον, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το καστινγκ, κάποιου είδους επιστήμονας ή καθηγητής.


Πηγή:DarkUfo