Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Τελευταία νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

«Στους κανόνες του Lost…είναι κανείς πραγματικά νεκρός;»

Ο Dominic Monaghan μόλις έκανε αυτή την ουσιώδη ερώτηση Lost καθώς συζητούσα μαζί του στα γυρίσματα του Chuck (θα εμφανιστεί ως guest star τον Φεβρουάριο), και ξέρω ότι πολλοί από εσάς πεθαίνετε να ξέρετε:

Θα επιστρέψει κανείς από τους «νεκρούς» Losties στην πέμπτη σεζόν.

Το πρόσφατο promo σίγουρα φαίνεται να δείχνει τον ανατριχιαστικό μπαμπά του Jack, Christian (John Terry) ανακατεμένο ανάμεσα σε αυτούς που έμειναν πίσω. Λοιπόν…θα τον δούμε ξανά; Και τι γίνεται με την Claire (Emile de Ravin); Και τον αγαπημένο των θεατών Charlie (Dominic);

Έμαθα την πληροφορία απευθείας από το αφεντικό του Lost, Damon Lindelof για την κατάσταση του Christian, καθώς και αποκλειστικά από τον Dom και εσωτερικές πηγές για το που βρίσκονται η Claire και ο Charlie

Σε περίπτωση που χάσατε την κουβεντούλα, υπάρχει μεγάλη συζήτηση για την φιγούρα που φαίνεται στο 2:10. Είναι ο νεκρός Δρ. Christian Shephard στο promo video του ABC;

Θα μπορούσε ο Christian στ’ αλήθεια να είναι στον καταυλισμό του Νησιού, τρέχοντας μακριά από φλεγόμενα βέλη μαζί με όσους έμειναν πίσω; Ήμουν τόσο περίεργη γι αυτή την τρελή πιθανότητα που έστειλα email στον Damon Lindelof για να μάθω, και μου λέει αποκλειστικά «Όχι. Δεν είναι ο Christian. Ο John Terry θα είναι στη σειρά αυτή τη σεζόν αλλά σίγουρα δεν ήταν πουθενά κοντά στη Χαβάη όταν γυρίσαμε εκείνο το πράγμα»

(Σημείωμα στον Damon: Αυτός στο promo μοιάζει στ’ αλήθεια με τον John Terry…Ίσως θα θέλατε να σιγουρευτείτε ότι ο τύπος δεν στοιχειώνει το σκηνικό σας τον ελεύθερο χρόνο του! Ίσως του αρέσουν οι υπηρεσίες τέχνης;)

Λοιπόν…το ακούσατε. Ο Christian (Jacob?) θα είναι πίσω για την πέμπτη σεζόν. Αλλά αν ο Christian δεν είναι στον καταυλισμό τότε που στον καταραμένο Βελζεβούλ είναι; Ακόμα αράζει με την κόρη του Claire στην στοιχειωμένη καλύβα;

Μόλις συζητούσα με τον Dominic στα σκηνικά του Chuck (είναι guest star στο μεγάλο 3D επεισόδιο) και τον ρώτησα αν μπορούσε να ρίξει καθόλου φως στο που βρίσκεται η Claire. (Eίναι στη Χώρα των Θαυμάτων, τελικά!) Είναι νεκρή; Ζωντανή; Επιπλέει σε κάποιο περίεργο υπόγειο κόσμο του Νησιού;

«Την παρακολουθούσα» λέει, « και αναρωτιέμαι αν ο κόσμος του Lost επιτρέπει στους νεκρούς ανθρώπους να επιστρέψουν πιο εύκολα από ότι θα ήταν εδώ. Νομίζω ότι σε μία συγκεκριμένη στιγμή ήθελαν να βρουν στην Claire να κάνει κάτι εκτός από το να θρηνεί για τον Charlie, και νομίζω ότι σκέφτηκαν, λοιπόν αν την πάρουμε μακριά και βασικά την αν την φέρναμε πίσω θα ήταν κάποια πλοκή στην ιστορία της»

Πηγές από μέσα που συνδέονται με τη σειρά μου λένε ότι η Emilie De Ravin δεν βρίσκεται στους μόνιμους της σειράς στην επερχόμενη πέμπτη σεζόν αλλά θα την δούμε ξανά.

Όσο για τον Charlie Pace τον ίδιο, θα μπορούσε να επιστρέψει, καθώς είναι σίγουρα νεκρός;

Ο Dom μου λέει ότι πρόσφατα είχε γεύμα με τον Damon και μίλησαν ακριβώς γι αυτό. Μου λέει «Καθώς πληρώναμε τον λογαριασμό είπα «Ας μιλήσουμε για τον Charlie» Και είχαμε μια πεντάλεπτη, πολύ επιτανχυνόμενη συζήτηση όπου είπα ότι έτσι θα ένιωθα για την επιστροφή. Αυτά είναι τα πράγματα που στ’αλήθεια μ’ αρέσουν στον Charlie και ιδέες για τον Charlie. Και ο Damon είπε «OK, αυτό είναι τέλειο. Θα φύγω και θα το σκεφτώ» Ο Damon έχει να κάνει όχι μόνο με την ιστορία ολόκληρης της σειράς αλλά επίσης και με όλους τους χαρακτήρες. Ίσως δεν έχει χώρο για εμένα να επιστρέψω, αλλά αν υπάρχει χώρος, τότε θα συζητήσουμε για το πώς θα δουλέψει»

Ποιος δεν θα ήθελε περισσότερο από το φάντασμα του θεού του ροκ Charlie;

Εκτός από τα θανατηφόρα γυαλιά ηλίου του πιλότου, τι άλλο θα ήθελε ο Dom να συμβεί στην επιστροφή του Charlie; Λέει για την μυθική σκηνή θανάτου του Charlie «Πάντα ήμουν πολύ ευγνώμων απέναντι στον Damon για το γράψιμο αυτής της στιγμής, με την έννοια ότι στ’ αλήθεια έδωσε στον Charlie μία φοβερή αξία και του φέρθηκε με αξιοπρέπεια, ξέρεις. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι πέθαναν με τρόπους που ίσως να μην ήταν τόσο αξιοπρεπείς. Ο Charlie στ’ αλήθεια φροντίστηκε και πραγματικά το εκτιμώ αυτό…Αλλά στ’ αλήθεια, αν (η επιστροφή) δεν είναι κάτι τόσο πολύτιμο όσο η ιστορία του θανάτου του Charlie, τότε ίσως και να μην το κάνω. Δεν θα επέστρεφα μόνο για ένα μικρό γεια στο φόντο. Θα έπρεπε να είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ένα ενδιαφέρον μέρος. Κάτι που στα αλήθεια προχωράει την ιστορία.»


Πηγή:E!Online