Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Λεπτομερειες απο τη 2η ωρα της Πρεμιέρας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Tο Pioneer Local δημοσιεύει κάποιες λεπτομέρειες από τη δεύτερη ώρα της πρεμιέρας, απο το The Lie
1)Αυτοί που έμειναν πίσω έχουν πρόβλημα στο να ανάψουν φωτιές, σύντομα όμως θα έχουν όση φωτιά χρειάζονται όταν δέχονται επίθεση από φλεγόμενα βέλη. Αυτό τους σκορπίζει στη ζούγκλα. Ακριβώς όταν φαινόταν ότι δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι Others...
2)Οι Ο6 συνεχίζουν να συνδέονται, όπως οι ζωές πολλών επιβατών διασταυρώθηκαν, χωρίς να το ξέρουν πριν το ατύχημα. Η Kate και ο Hurley δεν συναντιούνται για δευτερόλεπτα σε ένα βενζινάδικο. Το σόου του Hurley και του Sayid συνεχίζεται με τους δυο ως φυγάδες (αν και ο Sayid περνά το μεγαλύτερο μέρος αναίσθητος) ενώ ο Hurley περνά την περισσότερη ώρα με ένα φανταστικό, πολύ κίτρινο T-shirt.
3)Η Sun ξέρει κάτι λίγα για μια απόφαση που πήρε η Kate όταν έφυγαν από το Νησί.
4)Αιμορραγία από τη μύτη, πονοκέφαλος και απώλεια μνήμης επιστρέφουν στο Νησί - τουλάχιστον για έναν χαρακτήρα.
5)Ο Hurley αποφασίζει να ακολουθήσει μια συμβουλή του Sayid και καταλήγει να κάνει πιο δύσκολη την επανένωση των Ο6
6)Mια παντογνώστρια και ανατριχιαστική ιδιοκτήτρια μαγαζιού από την 3 Σεζόν επιστρέφει


Πηγή:PioneerLocal