Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Κάστινγκ 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Δύο νέοι χαρακτήρες για το 11ο επεισόδιο τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν από 17 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου.

ERIK
Τέλη των 20 αρχές των 30. Οποιασδήποτε εθνικότητας. Έξυπνος και επικίνδυνος. Σκληρός στρατιωτικός τύπος. Ακολουθεί εντολές και δεν τις αμφισβητεί. Είναι ένας πιστός στρατιώτης.

DEBRA
Τέλη των 20 αρχές των 30. Οποιασδήποτε εθνικότητας. Έξυπνη νοσοκόμα πεδίου. Μπορεί γρήγορα να ανταποκριθεί σε νέα επείγονται περιστατικά. Δυνατή, δεν οπισθοχωρεί σε δύσκολες καταστάσεις


Πηγή: DarkUfo

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχεις blog?Βάλτο στον ΝΕΟ ανεξάρτητο διαγωνισμό της ελληνικής blogσφαιρας και κέρδισε τον ψήφο και την αναγνώριση της δουλειάς σου απο την Ελληνική κοινότητα του ίντερνετ.πατα εδώ http://www.hellenicblogawards.blogspot.com