Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Λεπτομέρειες από την Πρεμιέρα - Μεγάλο Spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με ένα site ειδήσεων του Σικάγο που ανήκει στους Sun -Times, το ABC δημοσίευσε την περίληψη της πλοκής της πρεμιέρας στο media site του και δημοσιεύει κάποιες λεπτομέρειες από το πρώτο επεισόδιο.

1)Υπάρχουν δύο διαφορετικές χρονικές περίοδοι. Μία με τους Ο6 (επτά μαζί με τον Jin) ακριβώς μετά τη φυγή τους από το Νησί και μια τρία χρόνια μετά όταν ο Ben συναντά τον Jack στην αγρυπνία του Jeremy και τους λέει ότι πρέπει να επιστρέψουν.

2)Θα μάθουμε τι συνέβη στους Losties που παρέμειναν στο Νησί και στους ανθρώπους από το πλοίο του Faraday

3) O Richard Alpert είναι αυτός που λέει στον Locke ότι πρέπει να επιστρέψουν στο Νησί

4)Η τοποθεσία του Νησιού δεν είναι το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει. Ο καταυλισμός στην παραλία και ο Swan εμφανίζονται και επανεμφανίζονται σε διάφορες "καταστάσεις"

5)Ο Locke είναι μόνος του χωρίς τους άλλους Losties

6)Περιγράφεται το sneak peak με την Kate και τον Aaron και επιβεβαιώνεται ότι το τεστ αίματος είναι για να αποδειχτεί αν η Kate είναι η μητέρα του Aaron

7)Οι νεκροί εμφανίζονται πιο πολύ και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται η Ana Lucia που επισκέπτεται τον Hurley

8)Τα αγαλματάκια της Παναγίας θα επανεμφανιστούν

9) Ο Hurley και ο Sayid δουλεύουν μαζί και ο Hurley έχει φοβερές ατάκες όπως στην περίπτωση που ο Sayid δεν θέλει τις τηγανιτές πατάτες που του προσφέρει ο Hurley "Ξέρεις αν έτρωγες λίγο περισσότερο απλό φαγητό δεν θα χρειαζόταν να τριγυρίζεις σκοτώνοντας ανθρώπους."

10) Ο Daniel Faraday ξέρει περισσότερα από όσα λέει και φαίνεται να κατανοεί το κλειδί για την διόρθωση της κατάστασης στο Νησί. Και θα πάει αντίθετα σε αυτό που λέει "κανόνες" για το ταξίδι στο χρόνο προσπαθώντας να αλλάξει το παρελθόν.

11)Μάλλον η Juliet και ο Sawyer θα είναι το επόμενο ζευγάρι στο Νησί


Πηγή:Pioneer Local