Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Συνέντευξη του Jorge Garcia στο TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σαν ηθοποιός πόσο διαφορετική ήταν γι εσένα η ιστορία της 5ης Σεζόν;

Η ιστορία ήταν διαφορετική και λίγο περίεργη και απλά ακολουθώ τη δική μου λογική να πούμε. Αλλά υπάρχει μια αυτοπεποίθηση έχοντας κάνει τον Hurley για πέντε σεζόν τώρα. Υπάρχει πολύ περισσότερο περισσότερο ένστικτο στην αίσθηση ότι με κάποιο τρόπο ξέρω πως ο Hurley πηγαίνει τώρα, πως θα αντιδρούσε σε νέες καταστάσεις.

Τον βρίσκεις πιο δραστήριο χαρακτήρα αυτή τη σεζόν;

Yπάρχουν σίγουρα κάποια πράγματα που επιταγχύνει. Και υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που κάνει ο Hurley αυτή τη σεζόν για τα οποία ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως έφτασε σε αυτό το σημείο. Γι αυτό είμαι περισσότερο περίεργος. Τους αρέσει να πηδάνε τριγύρω στην αφήγηση, ξέρεις.

Έτσι αν και έχυμε φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο μέλλον δεν είναι απαραίτητα συνεχόμενη αφήγηση.

Ακριβώς. Δεν φοβούνται να προχωρήσουν μπροστά ακόμα περισσότερο αν το θέλουν, και να γεμίσουν το κενό αργότερα.

Ο Ηurley και ο Sayid έχουν ένα είδος δράσης για φιλαράκια να συμβαίνει στην αρχή της σεζόν, δεν έχουν;

Ναι, έτσι αρχίζει. Η σεζόν συνεχίζει εκεί ακριβώς που τελείωσε η τελευταία, όταν ο Sayid τον παίρνει από το Santa Rosa (ψυχιατρικό νοσοκομείο). Μετά φεύγουν μαζί.

Το διασκεδάζεις έχοντας αυτούς τους διαφορετικούς τύπους σκηνών μαζί με τον Naveen Andrews;

Είναι ωραίο, γιατί δεν είχαμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί ή σε τόσο μεγάλο κομάτι όπως κάναμε αυτή τη φορά.

Ο Hurley κάνει κάτι για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν;

Χμμμμμ... Υπάρχουν κάποιες πρωτιές από το μέτωπο της ντουλάπας.

Είσαι με κοστούμι James Bond ή κάτι τέτοιο;

Εμ, δεν μπορώ να πω ακριβώς ποιες είναι οι επιλογές ένδυσης. Αλλά για τα πρώτα δύο ή τρία επεισόδια ένιωθα σαν μια παρέλασι κοστουμιών, το οποίο προφανώς δεν είναι κάτι στο οποίο είμαι συνηθισμένος. Και δεν ήμουν χαρούμενος με όλα αυτά τα ρούχα, πρέπει να πω [γέλια] Θα δείτε γιατί.

Νομίζεις ότι στον Hurley λείπει ο Sawyer;

Εντελώς. Ιδιαίτερα όταν η ομάδα κατα κάποιο τρόπο χωρίστηκε και ένα γκρουπ από εμάς έστησε καταυλισμό στο χωριό των Others, υπήρχε πολύ δέσιμο ανάμεσα στον Hurley και τον Sawyer. Και νομίζω ότι ο Hurley σίγουρα συγκινήθηκε όταν ο Sawyer πήδηξε από το ελικόπτερο.

Όλα τα μάτια ήταν κατα κάποιο τρόπο στον Hurley...

Ναι (Η θυσία του Sawyer) είχε αντίκτυπο σ' αυτόν.

Πόσο γρήγορα οι Oceanic6 καταφέρνουν να γυρίσουν στο νησί;

Αυτή είναι η μεγάλη εστίαση αυτής της σεζόν, ο αγώνας να επιστρέψουν. Πόσο γρήγορα συμβαίνει εξαρτάται από το πως θα πουν την ιστορία.

Προφανώς το θέμα δεν είναι απλά η επανένωση και να πετάξουν κάπου.

Είναι λίγο πιο περίπλοκο, ναι. Υπάρχει συζήτηση να επιστρέψουμε όλοι την ίδια στιγμή, και μετά υπάρχει συζήτηση να επιστρέψουμε αυξημένοι. Κάποιοι από εμάς πηγαίνουν από αυτή την οδό, κάποιοι από διαφορετική...

Ο Ben λέει ότι όλοι πρέπει να πάτε πίσω και πάντα φανταζόμασταν την ίδια στιγμή. Αλλά είναι πιο εύκολο να το λες από το να το κάνεις, λες;

Υπάρχουν πράγματα να λύσουμε γιατί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται περισσότερο περίπλοκα εκτός νησιού. Τη στιγμή που προσπαθούν να μαζέψουν τους ανθρώπους για να επιστρέψουν, όπως περιμένεις "επιπλοκές προκύπτουν".

Το σχέδιο είναι να προβληθούν όλα τα 17 επεισόδια κατευθείαν χωρίς μεγάλα διαλείμματα;

Ναι. Την προηγούμενη σεζόν, ίσως να άφησαν μια εβδομάδα πριν το φινάλε και να είχαν μια ημέρα με επανάληψη, έτσι ίσως το κάνουν αυτό. Αλλά για το μεγαλύτερο μέρος, θα προβληθεί συνεχόμενο.


Πηγή:TVGuide