Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Spoiler απο το περιοδικο US Weekly

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Kακά πράγματα συνέβησαν μετά την φυγή του Jack, της Kate και των υπολοίπων Oceanic 6 από το νησί. Τώρα ο Jack είναι σε αποστολή να τους φέρει πίσω. "Δεν είναι μια εκστρατεία που διαρκεί όλη τη σεζόν, αλλά υπάρχουν επιπλοκές" λέει στο US ο αποκλειστικός παραγωγός Damon Lindelof. Λοιπόν τι συνέβη στα μέλη του καστ - συμπεριλαμβανομένου και του Sawyer- όταν το νησί εξαφανίστηκε στο φινάλε; Μια χρονική παραμόρφωση. Και είναι επικίνδυνη. "Είναι το αντίθετο του ασφαλές" λέει ο Lindelof

Sex στην παραλία
"Δεν είναι όλα απογοητευτικά" λέει ο αποκλειστικός παραγωγός Carlton Cuse στο US. "Έχουμε ρομαντισμό!" Ναι το τετράγωνο του Jack, Kate, Sawyer και Juliet συνεχίζεται. " Ο Jack και η Kate μαζεύουν τα κομμάτια τους, αλλά ακόμα θρηνεί για τον Sawyer" λέει ο Lindelof, προσθέτοντας "Ο Sawyer μπορεί μόνο να περιμένει τόσο πολύ"


Πηγή:DarkUFo & US Weekly