Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Αναφορά και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του 5χ13

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με τον Ryan χθες έγινε ένα μεγάλο γύρισμα στο Camp Erdman (Othersville). Από περιγραφές κάποιων φαν που ξεναγήθηκαν στα πλατό, υπήρχε ένα μπλε jeep Dharma Και 3 Dharma vans. Επίσης υπήρχαν τα ερείπια από το ανατιναγμένο σπίτι της Claire.


Η περισσότερη δράση εξελισσόταν στο Dharma Motor Pool (γκαράζ αυτοκινήτων Dharma). Οι ηθοποιοί Matthew Fοx (Jack), Evangeline Lilly(Kate) και Jeremy Davies (Daniel) έκαναν γύρισμα. Ο Jack φορούσε την κλασική στολή της Dharma (Workman) ενώ η Kate μια σκούρα μπλε φόρμα Dharma με το σύμβολο με το "κλειδί". Στη σκηνή ήταν και ο Radzinsky (Eric Lange) ο οποίος φορούσε μαύρη στολή με το σύμβολο του Swan. Επίσης ένας αριθμός από άντρες με στολές Dharma και όπλα ήταν στην σκηνή.


Όσον αφορά τη δράση, σύμφωνα με τις αναφορές, ο Jack, η Kate και ο Faraday, εμπλέκονται σε ανταλλαγή πυροβολισμών με κάποιους πράκτορες Dharma με μαύρες στολές. Τρέχουν και πηδάνε μέσα σε ένα γαλάζιο Jeep, αποφεύγοντας τις σφαίρες και συγκρούονται πάνω σε ένα Dharma Van. Καθώς απομακρύνονται γίνεται μια μεγάλη έκρηξη βαρελιών με καύσιμα.


Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πηγή: Hawaii Blog, The-ODI