Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Julie από Pittsburg: Kristin δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ανέφερες τη μοίρα της αγαπημένης μας Penny στο Lost Redux! Ο Ben ήταν μέσα στα αίματα και στη μαρίνα και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μόνο ότι ήταν εκεί και την αναζητούσε και εκπλήρωσε την υπόσχεσή του στον πατέρα της. Πεθαίνω να ξέρω αν είναι ΟΚ! Πότε θα ξέρουμε; Ευχαριστώ!
Συγγνώμη Julie, η Sonya Walger δεν θα σχολίαζε το αν ο Ben την βρήκε ή όχι στο τελευταίο επεισόδιο αλλά λέει «όλα είναι πιθανά» σχετικά με το να εμφανιστεί η Penny στο νησί. Όταν τη ρώτησα αν είναι συγγενής με κάποιον που ήδη ξέρουμε, όπως την Charlotte ή τον Daniel, απάντησε «Θα μπορούσε».

Craig από Orlando: Μόλις είδα τον Walt από το Lost σε κάτι διαφημιστικά για φτερούγες κοτόπουλου ή κάτι! Δώσε μας πληροφορίες για πεθαμένους Losties! Θέλω να δω Charlie, Shannon, Libby, Boone, Ana Lucia, Eko, Nikki και Paulo!
O Charlie είναι μια σίγουρη πιθανότητα. ( Και εσείς οπαδοί της Shannon πρέπει να δείτε το Taken, η Maggie Grace και ο Liam Neeson είναι φοβεροί μαζί). Μόλις βρήκαμε τον Dominic Monaghan και μας είπε «Ποτέ δεν κλείνω πόρτες…λάτρευα να δουλεύω στο Lost γιατί είχε την αίσθηση μιας μεγάλης ταινίας, ήταν ένα τέτοιο γεγονός…Θα το ήθελα [να επιστρέψω]! Αν εξαρτιόταν από εμένα θα ήμουν πίσω κάθε λίγο, αλλά είναι περισσότερο ερώτηση για τους συγγραφείς» Εντωμεταξύ, μπορείτε να δείτε τον Dom αυτό το καλοκαίρι στην ταινία του Wolverine. Σύμφωνα με τον Dom, «Η ιστορία του χαρακτήρα μου αρχίζει με άγρια κίνητρα για τον Wolverine. Είμαι ένας τύπος που ήταν φίλος με τον Logan τις πρώτες ημέρες στο στρατό και κάτι πηγαίνει στραβά και εξαιτίας αυτού ο Logan έρχεται πίσω σε ένα σενάριο μάχης» Δεν μπορώ να περιμένω.


Πηγή:E!Online