Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Συνέντευξη του Lance Reddick

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Το επεισόδιο της 18ης Φεβρουαρίου του Lost άφησε τους θεατές με εξαιρετικά πολλές καυτές ερωτήσεις: Πως οι Kate, Sayid και Hurley κατέληξαν σε εκείνη την πτήση της Ajira Airways όταν φαινόντουσαν τόσο αντίθετοι στο να το κάνουν; Ο μυστηριώδης Matthew Abaddon είχε να κάνει κάτι με αυτό; To ΤV Guide μίλησε με τον Reddick για το τι ακριβώς θα μάθουμε για τον Abaddon καθώς παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στο The Life and Death of Jeremy Bentham. Στο μεταξύ ο Reddick μας προσφέρει μερικές ζουμερές πληροφορίες από μέσα:

Τι ξέρουμε για τον Matthew Abaddon;
Μέχρι τώρα ο Abaddon έχει βοηθήσει να δημιουργηθεί η ομάδα που ήρθε στο νησί από το πλοίο. Επισκέφτηκε τον Hurley για να ρωτήσει για τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης 815 της Οσεάνικ. Και έπεισε έναν Locke σε αναπηρικό καροτσάκι να κάνει τον «γύρο» στην Αυστραλία.

Τι σημαίνει το όνομά του;
Αν και το Matthew σημαίνει «δώρο από τον Θεό» στα εβραϊκά, η Βίβλος αναθέτει στο Abaddon πολλές όχι και τόσο χαρούμενες σημασίες, συμπεριλαμβανομένου και του «μέρος της καταστροφής» και του «βασιλείου των νεκρών» Η λέξη επίσης περιγράφεται σαν ένα πλάσμα που μοιάζει με κένταυρο με μακριά μαλλιά, φτερά ακρίδας και την ουρά σκορπιού. Τελικά όλοι οι ερευνητές έχουν ερμηνεύσει ότι όλο αυτό σημαίνει πως είναι ο βασιλιάς της κόλασης, ο Αντίχριστος, ο μεγάλος τύπος: ο Σατανάς.

Τότε είναι ένας κακός;
Όταν ρωτήθηκε αυτή τη συγκεκριμένη ερώτηση ο Reddick επέλεξε τις λέξεις του προσεκτικά: «Πιστεύει ότι είναι στη μεριά των καλών». Αυτή η απάντηση, φυσικά, ταιριάζει για μια σειρά που επίσης περιλαμβάνει τους Benjamin Linus, Charles Widmore, τους Others,και τους «τύπους από το πλοίο», κανείς από τους οποίος δεν αποδέχεται εύκολα τους χαρακτηρισμούς καλός – κακός

Ακριβώς πόσα πολλά ξέρει για τον χαρακτήρα του;
Ενώ ο Reddick λέει ότι του έχουν δοθεί τα κύρια σημεία του περιεχομένου της ιστορίας του Abaddon, τα οποία αρνείται να μοιραστεί, λέει ότι προτιμά να «παίζει με το μυστήριο». Λοιπόν, αυτό σίγουρα δουλεύει.

Για ποιον δουλεύει;
Περίμενε, εννοείς ότι δεν δουλεύει για τον Widmore; Ίσως όχι. Ενώ ο Reddick αρνείται να απαντήσει οριστικά λέει ότι μας έχει δοθεί πληροφόρηση που θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα. Επιπλέον, μας πειράζει «Θα είναι ξεκάθαρο [την Τετάρτη] για τον ποιον δουλεύει» .Ίσως για τον …Σατανά;

Με ποιον θα έχει σκηνές;
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του Abbadon, στις οποίες είχε συναντήσεις ένας προς ένα, αυτή τη φορά θα είναι τριγύρω περισσότερο, φαίνεται. «Θα είναι με αρκετούς από τους κύριους χαρακτήρες» αναφέρει «Είναι σε ολόκληρο το επεισόδιο» Το επεισόδιο σκοπεύει να μας δείξει τι συνέβη στον Locke από την ώρα που έφυγε από το νησί μέσω του παγωμένου τροχού έως τον θάνατό του

Πως θα εμφανιστεί ξανά;
«Ακριβώς όπως κάθε στιγμή που ο Abaddon έχει εμφανιστεί έχει υπάρξει μια έκπληξη, το πώς εμφανίζεται και το πώς αναπτύσσεται ο χαρακτήρας στο επεισόδιο…απλά ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε πολύ» λέει ο Reddick.

Είμαστε προετοιμασμένοι! Είμαστε προετοιμασμένοι!


Πηγή:TVGuide