Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Spoiler από το TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

«Προσγειωνόμαστε στο νησί, αλλά η επιστροφή δεν είναι ότι περιμέναμε» λέει ο Jorge Garcia που παίζει τον Hurley. Στο νησί «η ομάδα των ταξιδιωτών χωρίζεται και κάποιοι από εμάς προσγειωνόμαστε σε διαφορετικά μέρη [ στον χρόνο]». Όχι οπαδός των αλμάτων στο χρόνο;
Κρίμα: Η ιστορία θα συνεχίσει αλλά με παύση μιας δεκαετίας. Παρόλα αυτά η Elizabeth Mitchell μας πειράζει με το ότι υπάρχει μια έκπληξη στην ιστορία για τους θεατές που συντονίζονται για τον ρομαντισμό παρά την περιπέτεια. «Μία από τις φιλίες της Juliet γίνεται ιδιαιτέρως γλυκιά» λέει. Θα μπορούσε αυτός ο φίλος να είναι ο Sawyer; Ίσως. Ο Josh Ηοlloway λέει ότι θα δούμε το κακό παιδί του να ωριμάζει και να παίρνει τον ρόλο ενός σεβαστού αρχηγού. «Θα είναι πάντα ένας μπάσταρδος, αλλά υπάρχει κάποια ουσία σε αυτόν» λέει ο Holloway προσθέτοντας ότι ο νέος αρχηγικός του ρόλος θα τον βάλει απέναντι στους στόχους των Οσεάνικ 6 που επέστρεψαν και ιδιαιτέρως του Jack. «Όλα θα γίνουν κρίσιμα»


Πηγή:DarkUfo