Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Νεο μεγάλο Spoiler για το φινάλε από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Παρά τις πληροφορίες ότι τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν έχουν τελειώσει, ορισμένες σκηνές γυρίζονται ακόμα. Οι τελευταίες πληροφορίες από τον Ryan στη Χαβάη αναφέρουν

"Σύμφωνα με δύο φίλες της σειράς που βρέθηκαν στα γυρίσματα, αναπαριστούσαν μια σκηνή σε δρόμο του Λος Άντζελες (La Brea και Santa Monica) με πολλά αυτοκίνητα με πινακίδες Καλιφόρνιας.

Μία γυναίκα ήταν ξαπλωμένη στο δρόμο και ο Sayid έτρεξε προς βοήθειά της. Λαμβάνοντας υπ'όψιν τις πρόσφατες αποκαλύψεις για κάποιον που επισκέφτηκε και τον Locke και τον Sawyer σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας τους και ίσως την Sun και τον Jin στο γάμο τους, υποθέτω πως το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Προφανώς αυτή είναι η σκηνή που η Nadia σκοτώνεται".

Προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί πως η Nadia ήταν στο σετ.
Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σκηνής μπορείτε να δείτε εδώ


Πηγή:The Odi, Hawaii Blog