Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Πληροφορίες και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από γυρίσματα έγιναν στο υποβρύχιο Bowfin του Αμερικανικού Ναυτικού, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα ως υποβρύχιο των Others. O Josh Holloway, o Jeremy Davies, η Elizabeth Mitchell και η Evangeline Lilly ήταν στο σετ μαζί με ένα κοριτσάκι που αναγνωρίστηκε ως η μικρή Charlotte.

Ο Sawyer και η Kate φορούσαν τις Dharma φόρμες τους, ενώ η Juliet απλά ρούχα. Υπήρχαν και κάποιοι κομπάρσοι ως μέλη της Dharma, η Casey "ειδική στους πολύτιμους λίθους" και η Donna ψυχολόγος, σύμφωνα με τις φόρμες τους.

Το βασικό μέρος της σκηνής ήταν μια μάχη που άφησε τον Sawyer χτυπημένο και να αιμορραγεί αρκετά. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στο εσωτερικό του υποβρυχίου.



Πηγή:Hawaii Blog