Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Anna από Cardiff, England: Σε παρακαλώ, κάποια στοιχεία για το επεισόδιο του Lost αυτής της εβδομάδας; Μπορώ να περιμένω κάτι ανάμεσα σε Sawyer και Kate;
Όλα όσα μπορούμε να πούμε είναι ότι μετά που θα δειτε το φινάλε, θα καταλάβετε γιατί η πέμπτη σεζόν του Lost δεν σας έχει δώσει τους Sawyer και Kate στο πιάτο.

Eliot και Sandra: Υπάρχουν καθόλου spoiler για τα δύο μέρη του τέλους της σεζόν του Lost; Δεν μπορούμε να περιμένουμε! Ευχαριστώ!
Η σύζυγος του Sayid, η Nadia είναι πίσω για το φινάλε. Ναι, τεχνικά είναι η τραγικά δολοφονημένη σύζυγος αλλά ακόμα και έτσι:whee! Επίσης θα συναντήσουμε τη νεαρή Kate, το νεαρό Tom, (τον φίλο της Kate από την Iowa), τη νεαρή Juliet, τη νεαρή Rachel (αδερφή της Juliet) και το νεαρό Sawyer, και πολλές από αυτές τις θεάσεις συμβαίνουν γιατί μια σημαντική φιγούρα στη μυθολογία του νησιού θέλει να ελένξει τους ήρωές μας στα νιάτα τους, με επισκέψεις τύπου Richard Alpert τεστ («Ποια από αυτά είναι δικά σου;») στον John Locke.


Πηγή:E!Online