Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Αυτό είναι μάλλον απίθανο, αλλά έχεις καμία πληροφορία για το Lost; Jeff
Ναι, το να έχω πληροφορία για το Lost τέλος Μαΐου είναι μάλλον τόσο απίθανο όσο το να ψάχνω τα παλιά μου σενάρια και να βρίσκω μια αχρησιμοποίητη φράση του Damon Lindelof που αναφέρεται στο φινάλε της σειράς. OMG, κοίτα εδώ: «Σχεδιάζουμε την τελική σεζόν για τέσσερα χρόνια τώρα. Και από όλες τις συζητήσεις που είχαμε για τη σειρά,[το να επανενώσουμε όλους τους επιζώντες] είναι το θέμα που αναφέρεται περισσότερο. Το τέλος ήταν σχεδόν εκεί που αρχίσαμε, και έπρεπε να βρούμε πως θα πάμε εκεί. Είναι σαν ένας γάμος όπου η δεξίωση είναι το μέρος που χρειάζεται το μεγαλύτερο σχεδιασμό και είναι το πιο διασκεδαστικό να σχεδιάσεις. Ανταλλάξαμε τους όρκους μας και είμαι έτοιμος να πάω στο πάρτυ.».

Ρεαλιστικά, σε πόσα επεισόδια του Lost νομίζεις πως η Elizabeth Mitchell θα είναι την επόμενη χρονιά; Derek.
Το ένστικτό μου, μου λέει ότι θα την δούμε το πολύ σε δυο επεισόδια. Αλλά το ένστικτό μου έκανε λάθος στο παρελθόν. Ω, ποιον κοροϊδεύω, όχι δεν έχει κάνει λάθος.


Πηγή:EW

5 σχόλια:

Peter Z. είπε...

to polu se duo epeisodia h elizabeth mitchell? oxi re gamoto.. .stenaxorithika tora.... tespa, apo do kai pera den ksanadiavazo spoilers. Kai tha blepo to lost elpizontas pos tha ksanado thn elizabeth.. an kai nai htan polu oraio to telos ths kai etsi eprepe na meinei.. alla.... tespa.

xifomaxos είπε...

Kαλύτερα ένα ωραίο τέλος παρά να γίνει χάλια ο χαρακτήρας της, μπλεγμένη στα τριγωνοτετράγωνα.
Νωρίς είναι να αφήσεις τα spoilers..

Peter Z. είπε...

noris einai alla ston prohgoumeno kuklo ligo prin arxisei h premiera kserame ta panta gia ton pempto kuklo!! xaxa. re paidia kapou den kanane casting ton 20xrono Aaron?? auto htan gia thn ekth season?

xifomaxos είπε...

Μάλλον φήμη ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σημαντικό είναι το ότι "θα γυρίσουν εκεί απ' όπου ξεκίνησαν"... Όπως όλοι υποψιαζόμαστε κάτι τέτοιο... Το θέμα είναι: θα τους δούμε να προσγειώνονται στο Λ.Α. ή θα δούμε το όραμα του Ντεσμοντ να επαληθεύεται??? Χμμμ...
-Radiolina