Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Συνέντευξη του Patrick Fischler

Ο Patrick Fischler μεγάλωσε κυριολεκτικά ανάμεσα σε αστέρες όταν δούλευε στο εστιατόριο «Patrick’s» του πατέρα του στο Malibu, California, το οποίο φέρει το όνομά του. Σήμερα είναι το αντικείμενο ζήλιας πολλών ως ηθοποιός χάρη στους ρόλους του στις τρεις πιο αναγνωρισμένες τηλεοπτικές σειρές: Lost, Mad Men και Southland. Ο Fischler μίλησε πριν ο Phil, ο χαρακτήρας του στο Lost φτάσει σε ένα φρικιαστικό τέλος και αρκετά εντυπωσιακά δε μίλησε σχετικά με το αν ο Phil ή ο Jimmy Barret, ο προσβλητικός κωμικός χαρακτήρας του στο Μad Men, μπορεί να επιστρέψουν την επόμενη σεζόν. Αναμένοντας το φινάλε του Southland ο καινούργιος πατέρας ενός κοριτσιού μίλησε επίσης για τον ρόλο του στην αναγνωρισμένη αστυνομική σειρά, τις άλλες ονειρικές σειρές στην λίστα του και το πρόβλημα με το Lost.

Διαβάστε τη συνέχεια

Πρέπει να είχες μερικές τέλειες θεάσεις διασημοτήτων στο Patrick’s όταν ήσουν παιδί.
Ω, φίλε. Συνέχεια. Ήταν τρελό. Εννοώ δούλευα εκεί ως παιδί. Εννοώ, η Goldie Hawn και ο Arnold Schwarzenegger, ο πατέρας μου ήταν φίλος με τον Arnold πριν αυτός γίνει ο Arnold. Πήγε στο γάμο του και όλα, αυτόν τον μικρό γάμο και ο πατέρας μου έκρυψε μια μικρή κάμερα και πήρε φωτογραφίες της Jackie O. και του Andy Warhol. Ναι, διάσημοι άνθρωποι σε αφθονία.

Αυτό σε έκανε να θέλεις να παίξεις;
Ξέρεις, ίσως…Πάντα λάτρευα την τηλεόραση και στ’ αλήθεια πάντα λάτρευα τις ταινίες. Και λατρεύω το θέατρο. Λατρεύω, λατρεύω το θέατρο. Λατρεύω όλα τα ενδιάμεσα, έτσι κάτι προφανώς με τράβηξε στο να γίνω ηθοποιός. Είμαι σίγουρος ότι αυτό ήταν ένα μέρος.

Εμφανίστηκες σε τόσες πολλές σειρές, από το Star Treck: Enterprise στο Girlfriends, και στα τρία CSI. Τι έμεινε στη λίστα των σειρών που θέλεις να κάνεις;
Dexter, Breaking Bad….Californication. Αυτά τα τρία.

Πόσο κοντά είσαι στους ρόλους σου στα Mad Men, Southland και Lost;
Το Mad Men ήταν πρώτο και μετά ακριβώς στο τέλος του Mad Men, έκανα τον πιλότο για το Southland και μετά…είχα το Lost. Και μετά τη νέα χρονιά όταν το Southland συνέχισε…πετούσα μπρος και πίσω προσπαθώντας να κάνω και τα δύο. Πρέπει να πω πως οι παραγωγοί του Lost ήταν ιδιαίτερα προσαρμοστικοί, κυρίως με την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.

Άκουσα πως το Lost έχει συχνά εισάγει νέους χαρακτήρες γιατί θέλουν να κάνουν μια ιστορία με έναν δεδομένο χαρακτήρα, αλλά δεν έχουν τον ηθοποιό με συμβόλαιο, έτσι πρέπει να δώσουν την ιστορία σε έναν άλλο νέο χαρακτήρα.
Αυτό συμβαίνει συνέχεια. Το πρόβλημα με το Lost είναι πως υπάρχουν περίπου 10 μόνιμοι στη σειρά και μετά υπάρχουν περίπου 30 επανεμφανιζόμενοι άνθρωποι σε αυτή τη σειρά. Απλά το αλλάζουν. Όταν έκανα καστ για το Lost υποτίθεται πως ήταν μόνο για δύο επεισόδια… Μετά κατέληξα να μένω εκεί και να φεύγω βασικά για έξι μήνες.

Οι χαρακτήρες σου συνεχίζουν να γρονθοκοπούνται από τους ήρωές μας, πρώτα ο Don Draper και μετά ο Sawyer.
Φίλε, εμένα μου λες… Όταν είχα το Mad Men, όταν γρονθοκοπήθηκα, ήξερα πως ο Don Draper έπρεπε να έχει την τελευταία λέξη. Γιατί όταν του την είπα όλοι είχαν σοκαριστεί τόσο πολύ. Κανένας δεν τη λέει ποτέ στον Don. Έχοντας αυτό το σενάριο ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου μέχρι τώρα.
Και μετά όταν συνέβη με το Lost, γέλασα τόσο πολύ με αυτούς τους τύπους. Δεν έκανα τίποτα στον Sawyer. Αλλά τον εκδικήθηκα χτυπώντας την Juliet, που ήταν τόσο πονηρή κίνηση.

Προβλέπεις ότι θα σε χτυπήσουν στο Southland;
Ναι. Σε κάποιο σημείο, γιατί παίζω έναν ντετέκτιβ. Δεν είμαι πονηρός τύπος. Ο Kenny είναι λίγο αντισυμβατικός, αλλά με τους ντετέκτιβς ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά φίλε, πρέπει να σου πω, αντέχω μια καλή stunt γροθιά τώρα.

Πόσο δύσκολο είναι να αλλάξεις ανάμεσα σε αυτούς τους χαρακτήρες;
Το κλειδί, που ανακάλυψα…νομίζω είναι τα κουστούμια. Όταν φοράω τη ζώνη όπλου με το σήμα και το όπλο, είναι στ’ αλήθεια βαριά. Είναι περίπου 5 κιλά που προσθέτονται σε εσένα… Και μετά όταν είμαι με τη φόρμα της Dhamra, είναι ζεστή και μεγάλη και την αισθάνομαι διαφορετικά. Και μετά με τα μαλλιά μου χωρισμένα και εκείνο το λευκό σακάκι δείπνου και το σμόκιν…τα κουστούμια βοηθούν να μου δανείσουν τους εαυτούς τους και να γίνω ο χαρακτήρας ξανά.
Είμαι όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον Jimmy Barret τώρα. Το να τον ξαναβρώ θα είναι δύσκολο. Αλλά νομίζω πως βάζοντας εκείνο το κουστούμι θα έρθω σε αυτόν αρκετά γρήγορα.

Σιχαίνομαι να πειράζω, αλλά αυτό που μόλις είπες ακούγεται όπως το ότι θα παίξεις τον Jimmy ξανά.
Ααα…δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.[γέλια]


Πηγή:TVGuide