Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Μου λείπει η Claire από το Lost. Η Emilie de Ravin είναι τόσο σπουδαία ηθοποιός. Θα επιστρέψει για την επόμενη σεζόν; Kelly

Ναι! Αφού έμεινε έξω την προηγούμενη σεζόν, η de Ravin θα επιστρέψει ως βασικό μέλος της σειράς για την έκτη και τελευταία σεζόν του Lost, επιβεβαιώνει η ομάδα Darlton. «Ο Damon και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε την Claire πίσω στη σειρά» λέει ο Carlton Cuse, «και πολύ περισσότερο ενθουσιασμένοι που οι άνθρωποι θα βιώσουν το πώς θα επιστρέψει.»

Και κάτι πιο ενθουσιώδες από αυτό; Το να βιώσεις την θεωρία του Doc Jensen για το πώς θα επιστρέψει. Άρχισε DJ: «Κάθε σενάριο που φέρνει πίσω την Claire στο Lost πρέπει να απαντά στις μυστηριώδης συνθήκες της εξαφάνισής της στο τέλος της τέταρτης σεζόν, το οποίο οδήγησε αρκετούς από εμάς να πιστεύουμε πως ήταν νεκρή ή τουλάχιστον απέθαντη, όπως το Φάντασμα Christian που στοίχειωνε το Νησί από την πρώτη σεζόν. Έτσι υπάρχει μια σκέψη: Η Juliet άλλαξε το χρόνο στο φινάλε της σεζόν πυροδοτώντας τη Jughead, και η έκτη σεζόν θα μας πει την ιστορία ενός καινούργιου timeline, στο οποίο η Claire είναι ζωντανή.

Άλλη σκέψη: Στο φως της αποκάλυψης πως ο John Locke ήταν στην πραγματικότητα ένας υπερφυσικός απατεώνας για τη μισή πέμπτη σεζόν, ίσως στην έκτη σεζόν έχουμε μια ιστορία στην οποία η Claire εμφανίζεται από την ζούγκλα χωρίς μνήμη για το τι της συνέβη, όπως στην πρώτη σεζόν, και εμείς και οι επιζώντες θα μείνουμε να αναρωτιόμαστε: Είναι η αληθινή Claire ή άλλος ένας απατεώνας που βρίσκεται ανάμεσά τους, όπως ο Locke;

Ίσως αυτό πρόκειται να είναι η μεγάλη ιδέα της επόμενης σεζόν: Ποιος είναι στα αλήθεια ζωντανός και ποιος στ’ αλήθεια (α)πέθαντος; Στ’ αλήθεια πρόκειται να είναι η μυθική ζόμπι σεζόν του Lost!» Ευχαριστούμε πολύ Doc!


Πηγή:EW