Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Φήμες κυκλοφορούν τον τελευταίο μήνα σχετικά με τα επερχόμενα σχέδια του Dominic Monaghan.

Επιπλέον στη συζήτηση για το ότι μπορεί να έχει ένα ρόλο στο Flash Forward του ABC (μαζί με την συνLostie, Sonya Walger), υπάρχει μια πιο ηχηρή φήμη για πιθανή επιστροφή στο Lost. Θα μπορούσε αυτό πραγματικά να συμβεί;

Λοιπόν μόλις πήραμε μια ζουμερή πληροφορία που υποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρξει ένα μέρος για τον καταραμένο ροκ μπασίστα Charlie Pace στην έκτη σεζόν του Lost.

Ένας αξιόπιστος κατάσκοπος μας λέει πως ο Monaghan, ένας από τους βασικούς, αυθεντικούς επιζώντες του Lost, και ο παραγωγός του Lost Damon Lindelof είχαν πρωινό μαζί αυτό το πρωί σε εστιατόριο της περιοχής Fairfax στο Los Angeles. Φυσικά το γεύμα μπορεί να ήταν μια φιλική συνάντηση ανάμεσα σε δυο συναδέλφους (και/ή γιατί οι βάφλες είναι νόστιμες), αλλά σαν αισιόδοξοι που αγαπάμε το Lost, πρέπει να ελπίζουμε πως ήταν μια συνάντηση όπου τα δυο ταλέντα ήρθαν σε συμφωνία για την ιστορία που βάζει τον Charlie Pace πίσω στην ιστορία για την έκτη σεζόν.

Τώρα δεν υπάρχει πληροφορία για το πώς τα τελευταία επεισόδια του Lost θα είναι στην πραγματικότητα. Υποθέσεις αρχίζουν με μια ασφαλή προσγείωση της πτήσης 815 της Oceanic και από εκεί και πέρα γίνεται πραγματικά, πραγματικά τρελό.


Πηγή:E!Online